ASIAKASPALAUTTEITA

 Alussa kanavointi (selvänäkö ja meedio) palautteet,

sitten energiavälitys/ parannus palautteet ja

lopussa muita palautteita.

Skrollaile alas. Kiitos.

 


***

”Vahva suositus näistä palveluista! Lahjakas ja aito, aidosti välittävä näkijä.”


***

”Täytyy sanoa, että I'm impressed! Lyhyesti: erittäin hyvää duunia ja suuret kiitokset vaivannäöstä!”

 

***

”Pinja on läheinen ystäväni joten kokemuksesta tiedän miten voimakas ja todellinen hänen taitonsa on.”

 

***

”Suosittelen Pinja Inannaa. Herkkä meedio. Kyllä täytyy sanoa että tuntematta minua laisinkaan fyysisesti, hyvin osasi kuvailla energiaani. Tuli sieltä ihan konkreettista ohjetta henkimaailmasta tulevaisuuteenkin. Hyvä tulkinta kerrassaan.”

 

***

”Kiitos niin paljon pyyteettömästä avustasi taannoin. Kyseisen ongelman osalta tilanne on nyt hyvä ja rauhallinen. 

***


KANAVOINTI TULKINNAT

(selvänäkö ja meedio)”Noniin mutta siis olet kyllä huikee! Ja ei epäilystäkään etteikö sulla olis lahjoja. Siis vau. 🙌😍


***


”Pinja Inannan tulkinnat oli kutsunut jo pitkään, kunnes tilasin tulkinnan ”viestiä henkitasolta”.

Tuo tulkinta kutsui juuri sen takia, että en yhtään tiennyt mitä odottaa. Sain todella laajan tulkinnan, joka sai kyyneleen valumaan silmistä heti alkuunsa.

Tulkinnassa oli niitä asioita mitä olin juuri samalla viikolla itsekin ajatellut, mutta en ollut kenellekkään kertonut. Tunnistin myös kaksi edesmennyttä läheistäni, ja yksi edesmennyt eläimeni toi myös selkeän viestin minulle.

Tuo tulkinta sisälsi paljon sellaisia asioita mitä kukaan ei voi tietää, en ole niitä kenellekkään kertonut.

Voin äärettömän lämpimästi suositella Pinja Inannan tulkintoja, ja tämä ei todellakaan jää viimeiseksi kerraksi kun häneltä tulkinnan tilaan.

Ja nyt edelleen näitä prosessoin, ja koen todella tuon tulkinnan tuoneen elämääni paljon. Siis niin paljon.

Sä teet äärettömän tärkeää työtä. ❤️”

 

***

 

”Sanoi, että sai siitä varmuutta ja tunteen, että elämä kantaa kuitenkin. Osui siinä moni kohta nappiin.”

(Kommentin sain selvänäkökatselmuksen saajan omaiselta.)

 

***
 
”Kiitos katselmuksesta, siinä oli paljon mielenkiintoisia asioita ja näkyjä tulevaisuuteen. Edellisen katselmuksen perusteella todellakin luotan kykyihisi ja odotan innolla että pääsen näkemään miten nämä näkemäsi asiat toteutuvat tulevaisuudessa. Monet asiat mistä mainitsit niin ymmärsin täysin mitä tarkoitit niillä. Kiitos paljon ihanasta katselmuksesta, tilaan uuden taas joskus tulevaisuudessa!”
 
***
 

”Joo siis kyllä tulkinta osui kaikilta osilta oikein🙏🏻💙! En muista tarkalleen mitä ***** tekstissä luki, mutta se oli analysoinut sen ******* kanssa ja kaikki oli osunut oikein.”

(Tämä palaute saatu selvänäkökatselmuksen saajan omaiselta.)

 

***
 

”Voisin sanoa niin paljon palautteeksi, mutta jotakin tälläistä nyt nousee pintaan: Kiitos tuhannesti kirjallisesta selvännäkötulkinnasta. Hieman jännitti odottaa tulkintaa, mutta sen saapuessa oli heti selvää, että jännitys oli turhaa. Niin moni asia oli heti tunnistettavissa. Ja elämään tuntui aukeavan tulkinnan myötä myös aivan uutta aspektia. Myös yllättäviä asioita nousi esiin ja näiden suhteen odotan innolla ja uteliaisuudella mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Näit myös ihanasti sen miten tärkeä ilo ja meri on minulle aina ollut elämässä. Tulkinnan myötä sain taas sysäyksen lähteä enemmän iloa kohti. Pinja Innanna on ihanan lämmin tulkitsija ja tekee työnsä pieteetillä ja asiakasta todella kunnioittaen. Olen sydän juuriani myöden vaikuttunut. Palataan. Kiitos! ❤️

 

*** 

"Hei ja kiitos tulkinnasta. Moni asia on kyllä mitä alleviivaan ja on niin oikein. Tätä sinun tulkintaa tulen tulen lukemaan moneen kertaan. Kiitos vielä ja ihanaa kevättä sinulle 💜"

 

***

 

”******* lähetti mulle jotain sulta saamastaan tulkinnasta ja arvostan suuresti sun taitoa ❤️. Tuli ihan kyyneleet silmiin miten kauniisti ja taitavasti kerrot asioista. Ihan huikeita asioita sinulle näytettiin hänestä. Voi kumpa itselläkin olisi tuollaista taitoa.”

 

***
 

”Kiitos tulkinnasta ❤️ Oli osuva ja tiesit asioita, niin menneestä kuin tulevastakin. Suosittelen kaikille♥️💕 Ihan kaikki ei vielä auennut mut olen varma että aukenee vielä nekin, koska oli paljon asioita jotka jo avautui ja pitää kutinsa. Ihana ja lämminhenkinen tulkinta 💖🥰 Tosiaan osaat kyllä tän homman.”

 

***
 

”Se mitä olet nähnyt ihmissuhteiden osalta, on vaikuttavinta. Ja kiitos että myös vahvistat sitä mitä koen.”

 

***

 

”Todella hyvin näit ja kuvasit niin tuntojani, menneisyyttä, nykyhetkeä ja asioitakin, joita jo prosessoin. Jännästi ne asiat, jotka jo on minulla hieman itämässä, niin ne sai nyt vahvistusta.”

 

***

 

”Ihan uskomatonta. 🥰

Luin sen nopeeta läpi ja se miten kuvailit mun parisuhdetta, osui niin naulan kantaan.🫡 Tää ylitti odotukset. Tästä tuli niin hyvä fiilis ja vähän meinas kyynel vierähtää poskelle. 🤗 On kyllä niin kiitollinen olo. Täytyy syventyä tuohon vielä paremmin ku ehdin.

Tää oli ensimmäinen tulkinta mikä mulle on tehty ja mun on pakko myöntää, että mulla on ollu pieni epäilijä, joka sanoo, että tällaset hommat on "humpuukia". Johtuu aika varmasti meidän yhteiskunnasta. Ns. "ohjelmoitu" mielipide.

Tää sun tulkinta vei kyllä viimeisetkin epäilykset pois. ✌🏼🔥🙏🏼

Sä teet kyllä niin hyvää työtä ja oot niin oikealla alalla. 🔥”

 

***

 

”Kiitos tulkinnasta 😍 mä olen nyt niin sanaton, että oon tässä eilisen päivän aikana lukenut tulkintaa uudestaan ja uudestaan😍 ja siis hyvällä tavalla 🥰

Nämä kaikki mitä tulkinnassa tuli osui ja uppos täysin. Tavallaan jo tiesinkin nämä mutta nyt tuli vahvistus omalla intuitiolle. Ja mieli samalla rauhoittui ja voi nyt rauhallisin mielin katsoa kohti tulevaisuutta ja nauttia tästä hetkestä.” 


***

 

”Heippa! Oon muutamana yönä herännyt ja sun tulkinta on ollut mielessä. Haluan vielä sanoa, että kaikki energia, mitä sun kanssa viestitellessä ja tulkinnassa välittyi on ihanan lämmintä, lempeää, myötätuntoista ja kannattelevaa ❤️ Tuli todellakin tunne, että teet sun työtä suurella sydämellä ja paneudut täysin siihen, mitä teet ❤️ Joten kiitos vielä ❤️ asioita on lähtenyt ihanasti eteenpäin sun tulkinnan jälkeen 🤗💛” 


***

 

"Laitoin sulle sähköpostia tulkinnasta, osui kyllä niin syvälle ja oikeaan, kiitos ❤️”

 

*** 


"Sydämellisesti kiitos, hyvin näet ja tulkitset! ❤️”

 

*** 


”Lämmin kiitos kanavoinnistasi. ❤️ Olen moneen kertaan lukenut tekstin ja tuntuu että joka kerta avautuu uusia asiota/ajatuksia/ahaa-elämyksiä. En voi sanoin kuvailla sitä tunnetta mitä koen tätä lukiessani. Monet asiat tunnistan ja sopivat täysin tähän hetkeen. 

Tämä ensimmäinen tulija teki minuun syvän vaikutuksen. Ja tuo hänen viesti, on todellakin ajankohtainen ja tärkeä muistutus itselle. Hänestä jäi lämmin fiilis. ❤️ 

Varmaan kymmenisen vuotta sitten olen erään kanavoinnin saanut ja siinä oli näkyi myös tuo *** (sensuroitu). Tuntui jännältä lukea siitä jälleen.  Ja tähänkin liittyvän viestin tunnistin kyllä. 😀 

Kiitos sinulle vielä kerran ❤️  Ja seuraavaan kertaan.”


***

 

"Mun miehen ***** oli tilannut sulta tulkinnan ja oli todella tyytyväinen! Kehu sua paljon 💛🤗”

 

*** 


”Voi Pinja, koskettavaa! Kiitos, teet hienoa työtä tuodessasi näitä viestejä. Poimin todella merkittäviä, syvästi koskettavia viestejä ja vahvistuksia. Jotain ihan uuttakin makusteltavaa sain. Tätä saan fiilistellä ja tunnustella pitkään.

Ihanaa syksyä, voimia ja onnenkantamoisia elämääsi ❤️

 

***

 

”Kiitos Pinja Inanna tulkinnasta, se oli todellakin vaikuttava ❤️ Oon jotenkin tosi hämmentynyt, miten oikeaan tulkinta osuikaan!

Tulkinnan jälkeen oon pystynyt suhtautua itseeni myötätuntoisemmin ja kiltimmin. Ja jotenkin niin uskomatonta, että sain apua 18 vuoden ajan mieltä vaivanneeseen asiaan. Tämä asia siis semmoinen, mistä en oo kyennyt oikein kellekään edes avautumaan ❤️ Tulkinnan jälkeen tuon mieltä pitkään vaivanneen asian käsittely on lähtenyt etenemään ❤️

Myös tulevaisuuden tulkintaosio antoi itselle luottamusta ja uskoa siihen, että asiat tulevat järjestymään parhaalla mahdollisella tavalla. Kiitos ❤️❤️❤️”

 

***

 

”Huh. Laittoi hymyilemään. Todella paljon samoja merkkejä on näytetty, ne saivat nyt syvemmän merkityksen. 

Mielenkiintoinen ja lämmin kanavointi. Vahvisti omia pohdintoja paljon. Muutoksen tuulet tuntuu todellakin. Feminiinisyys, turva, vapaus ja muutos on juuri niitä teemoja joita käyn läpi. Pelko muutoksesta on läsnä.

Suuri kiitos!”

 

***

 

”Tulkinta antoi vastauksia juuri niihin asioihin jotka ovat mielessäni pyörineet. Sain varmuutta ja vahvuutta mennä eteenpäin omaa tietäni.

Pari päivää tulkinnan saamisen jälkeen minulle ilmestyi ajatuksiin nainen joka puhui lyhyen lauseen. Se ei ollut omaa kieltäni ja hän ilmeisesti on yksi henkioppaistani. Hänen tuloaan ennakoitiin jo tulkinnassa.

Mikä on hienoa, Pinja Inannan kanssa voi jälkeenpäin vaihtaa ajatuksia tulkinnasta ja vielä selventää sitä. Tukea voi tarvita, koska tulkinnoissa saattaa tulla hyvinkin vahvoja asioita esille.

💖 Kiitos 💖”

 

***

 

 ”Moi, ja kiitos tulkinnastasi, ihanaa ❤️ Oli kannustavaa luettavaa ja hyvin tunteikasta, äitiyteen liittyvä tulkinta sai todella tunteet ja kyyneleet pintaan. Tästä on hyvä jatkaa, ihanaa kiitos.”

 

***

 

”Hei, kiitos todella paljon tulkinnasta, se oli ihan uskomaton ja ylitti kaikki odotukseni. Ja kiitos että siitä tuli noin pitkä!

Kaikki mitä mainitsit tulkinnassa niin kuulostaa kyllä paikkansapitävältä. Sain ikään kuin tukea/lisävahvistusta intuitiolleni kun joskus sitä ei vaan millään haluaisi kuunnella omaa intuitiotaan.

Sinulla on kyllä todella uskomattomat lahjat ja taidot tähän työhösi, varmasti jatkossakin tulen sinulta tilaamaan tulkintoja ❤️☺️”

 

***


”Kiitos❤️ En osaa sanoin kuvailla, kuinka uskomattomia asioita sain kokea ja oivaltaa eilen, kun rauhoituin tulkintaasi lukemaan. Olen pohjattoman kiitollinen selkeästä viestistä, jonka välitit rakkaaltani, yksityiskohtia myöten kuvaus oli osittain jopa niin tarkkaa ja siis aivan sanatarkan osuvaa konkreettisen todellisuuden kanssa, että epäilin hetken onko tämä kaikki sittenkin vain unta....että ei tosiaan jäänyt yhtään epäselväksi mitä minulle haluttiin sanoa. Tulen varmasti palaamaan tulkinnan pariin vielä lukemattomia kertoja, aivan uskomaton kokemus ja sain tästä niin paljon. Kiitos❤️❤️❤️❤️

 

Tällä hetkellä tuntuu ihan mahdottomalta edes yrittää selittää millaisia aivan käsittämättömiä synkronaatioita ja täysin kiistattomia yhteyksiä kanavoinnin ja kokemieni asioiden välillä oli, ja miten sanatarkasti olit ne tulkintaan sanoittanut... Ihan uskomatonta Ja siis tosi mielelläni kertoisin näistä joskus lisää jos haluat kuulla✨❤️

Oot tosi taitava ja ihana, kiitos vielä❤️”

 

***

 

"Lämmin suositus ihanan Pinja Inannan tulkinnalle. Hänellä on lahja. Kiitos, sydän täynnä rakkautta ❤️”

 

*** 


”Hei sinä ihana valon tuoja. Kiitos tuhannesti tästä tulkinnasta! Osa asioista voi tietysti viedä aikaa, joten katsotaan kuinka monen vuoden päästä saat kommentit näihin lopulta :), mitä tässä kaikkea nousi esille. Jännää myös se, että tässä on paljon tosi positiivista asiaa ja kaikki on hyvin, pitäisi siihen luottaa, vaikka just nyt on elämässä meneillään kaikenlaista epävarmuutta ja muutostyötä, mikä pelottaa ja ahdistaa.

Laitan kommentit eri värillä tuohon tekstin sekaan.”

(Asiakas vielä yksityiskohtaisemmin kommentoi tulkintaa useampaan eri kohtaan tekstissä erikseen.) 

 

***

 

”Kiitos hyvin osuuneesta tulkinnastasi. Sain vastauksia kysymyksiini, joita en tosin etukäteen sinulle lähettänyt tietoisesti :) Nyt on helpompi kohdata itsensä ja pysähtyä noiden tulkittujen asioiden äärelle. Suosittelen kaikille lämpimästi!”

 

***

 

”Kiitos tulkinnasta ja kaikki siitä nousevat asiat osuivat todella oikeaan ja vahvistivat omia tuntemuksiani 🥰”

 

***

 

”Viesti henkimaailmalta nostaa edelleen kyyneleet silmiin. Välität siinä asioita joista en ole sinulle kertonut ja jotka ovat itselleni hyvin läheisiä. Sain pohdittavaa elämääni liittyvistä asioista. 

Kiitos paljon ❤”

 

***

 

”Kiitos tuhannesti! ❤❤ Aivan ihana viesti henkimaailmasta. Pystyn tunnistamaan asiat ja osaan yhdistää näkemäsi asiat elämääni. Sinulla on mahtava kyky. Kiitos vielä ❤”

 

***

 

”Valtavan suuri kiitos tulkinnastasi. Se vahvisti sitä, mitä sisimmässäni tiedän. Valoa ja varjoa tarvitaan. Tulkinta antoi minulle jonkinlaisen luvan, rauhan, kulkea polkuani rehellisesti pelkäämättä tulevaa. Jäi hyvä olo, odottavainen mutta valmis.”

 

***

 

”Kiitos, ihan järisyttävää miten tarkkaan oot nähnyt🙈

Kerroit niitä asioita joita halusin kuulla ja sitä mihin kannattaa kiinnittää huomiota. ❤️Kiitos ❤️ Kädet tärisee, oli niin vahva ennustus ❤️”

 

***

 

”Hei ja suuri kiitos kanavoinnistasi!

Hienosti tehty kanavointi, puolisoni myös kiinnostui heti ja laittaa pian tilausta tulemaan. Voin kyllä hyvin suositella tätä muillekin. Ja on sinulla kyllä uskomaton lahja! Hienoa että olet ottanut sitä näin käyttöön.”

 

***
 
”Kiitos Pinja Inanna. Kortit tuntuivat todellakin osuvan ja uppoavan ja olen ajatellutkin viime aikoina asioita ja aiheita mistä puhuit ja mitä kortteja nousi! Oli todella mukava yllätys tähän päivään.”
 
***
 
”Kiitos tosi paljon tästä. Mä sain tästä tosi paljon irti, sain tästä sen mitä halusinki saada. Kiitos sulle. Kyllä tästä hirveen paljon sain.”
 
***
 
”Kyllä täytyy sanoa että kaikki tuntuu tutulta.”
 
***
 
”Pyysin tekemään tulkinnan itselleni, se toi vahvistusta omille ajatuksille ja havainnoille. Siinä nousi esille asioita ja yksityiskohtia joita en ollut sanonut näkijälle etukäteen. Toiminta oli ammattimaista, asiakaslähtöistä ja luottamuksellista. Suosittelen tuttavilleni!”
 
***
 


ENERGIAVÄLITYS


”Kyllä osui niin oikeisiin juttuihin nämä hoidot. Juuri niihin mihin tarvin ohjausta ja apua. Ja tuttuja teemoja käytiin läpi. Hienoa työtä Pinja! Suosittelen lämpimästi.

Yhdessä vaiheessa hoitoa tuli sellainen "nykäys"  jalkoihin. Samanlainen ku just ennen ku oot nukahtamassa ja tulee se putoamisen tunne. Niin lujaa jalat potkaisi yhtäkkiä. Ja sähän sanoit että mua pidettiin kiinni jalkapöydistä ja pidettiin paikallaan. Kiehtovaa!

Hassua kun kissakin tuli mun viereen siinä kun hoito alkoi ja oli siinä koko ajan. Tuli ottamaan hoitoa vastaan kans 🤩


***


Luin ihanan vastauksesi palautteeseeni, mutta jäi sitten arjen tohinassa siihen vastaamatta, halusin nyt vielä tulla kiittämään sinun hoidosta❤️

Kävin eilen terapiassa ja huomasin siinä pohtiessani, että olen voinut nyt viime aikoina paljon paremmin. Etenkin ahdistus ja siihen liittyvät pakko-oireet ovat helpottaneet. Ja muutenkin mieli on ollut valoisampi ja kevyempi. Pelkoni eivät myöskään enää ole olleet niin suuressa roolissa arjessani. Pohdin että mistä tämä upea ja helpottava muutos johtuu. Minä uskon, että sinun tekemä parannus on merkittävästi auttanut siihen, että voin paljon paremmin❤️

Haluan myös kertoa sinulle, koska minun mielestä se on ihmeellistä, että kun teit hoidon minulle, sen jälkeen minulla on alkanut aiempaa vahvemmin tulemaan esille selvänäkeminen. Se vain tapahtuu ja olen hyvin tietoinen monesta asiasta😍

Haluan sanoa, että työsi ja kykysi antaa energiaparannusta on hyvin merkityksellistä ja arvokasta❤️


***

Tässä palautteeni tekemästäsi energiaparannuksesta ja tulkinnasta❤️

Ennen hoitoa minua vähän jännitti ja mielessäni poukkoili ajatuksia että pystynkö rauhoittumaan ja tuntuuko hoito miltä kehossani. Hoidon alkaessa pystyin kuitenkin melko nopeasti rauhoittumaan ja mieli ja keho menivät hyvin levolliseen ja vastaanottavaan tilaan. 

Olen kiitollinen tekemästäsi hoidosta ja että sain sen vastaanottaa❤️

Olen saanut hoidosta jo nyt apua ja helpotusta arkeeni ja ymmärrystä itsestäni ja ajatuksistani. Hoito on tuonut myös vahvistusta ja varmistusta omilleni mietteilleni ja pohdinnoilleni.

Hoidossa ilmi tulleet symbolit ovat mielenkiintoisia ja olen niitäkin pohtinut.

Hoito vahvisti sitä, että voin luottaa ja uskoa itseeni ja luottaa omaan intuitiooni. Että minun kannattaa tehdä asioita mistä nautin ja mitä oikeasti haluan tehdä.

Olen tietoisesti ja alitajuisesti pohtinut paljon kirjoittamaasi palautetta ja pohtinut myös merkityksiä hoidossa ilmenneille asioille.

Tekemäsi hoidon jälkeen olen huomannut siinä muutosta ja kokenut että minulla on ollut rauhallisempi olo pelkojen suhteen ja pelot eivät ole enää vallanneet niin paljon ajatuksiani tai ohjailleet niin merkittävästi toimintaani.

Kerroit myös että sinulle näytettiin Solarplexuschakrassa että minulla on vaikea kehonkuva. Se on kyllä siis niin täysin totta. Sairastin anoreksiaa vajaa kymmenen vuotta ja minulla on ollut ihan todella vaikea kehonkuva.

Kerroit selvänäkijän lahjasta. Sen oikeastaan tiedän tai jotenkin olen huomannut että olen välillä aika ”selvätietoinen” tai että näen ja tiedän asioita hyvin selvästi. Mielenkiintoista kun kirjoitit että selvänäkijyyden kyky ilmenisi kädentaitojen kautta, koska olen itsekin huomannut että minulla on hyvin vahvana kädentaidot ja teen asioita mielelläni kehollisesti. Se on jotenkin ihmeellistä että vaikka olen itse huomannut että näen koen asioita hyvin selvästi niin kun joku muu sanoo sen että minulla on selvänäkijän kyky. Otan sen lahjan kyllä hyvin kiitollisena ja koen sen olevan arvokasta.

Haluan vielä lopuksi sanoa, että minulle välittyy sinusta empaattisuus ja aito välittäminen.

Olet niin kaunis ja valoinen ihminen❤️

Kiitos suuresti että sain vastaanottaa hoidon juuri sinulta❤️***

Ihanaa 💗 Oon niin tosi iloinen ja onnellinen sun eheyttävästä ja voimauttavasta energiaparannuksesta! Voit varmasti kuvitella, että oon hoitanut häntä paljon ❤️❤️❤️ vuosia päivittäin, kun vaikeat entiteetit kamppailee hänessä ja hänestä. Niin mulle tuli sellainen iso kehollinen huokaisun ja helpotuksen tunne 🙏✨kun autoit häntä just nyt ❤️✨
(Palaute saatu parannuksen saajan lähiomaiselta)


***

”Hei kiitos paljon hoidosta ja kyllä tuntui väreilyä ja kehon nytkähtelyjä ja myös mitä kerroit s-postilla niin osan kyllä tunnistan hyvinkin 🙏”

***
 
 ”Tosi energinen olo on ollut tänään ja tuntuu, että tämä keuhkokuumekkin on parempaan päin huomattavasti enemmän kuin aiemmin❤️🙏🏻 Mieli on myös ollut levollinen ja rauhallinen, tyyni. Sain myös voimakkaan tunteen, että minun pitää vihdoin toteuttaa haaveeni.

Energia parannus oli todella voimaannuttava kokemus. Tunsin kuinka minua alettiin alhaalta ylöspäin hoitamaan. Erityisen voimakas tunne tuli otsaa hoidettaessa. Aivan kuin kehoni läpi olisi virrannut voimakas energia❤️ Olen erittäin liikuttunut hoidosta.”


***
"Vahva suositus Pinja Inannan energiahoidolle 👍🏼 Olen saanut muutamia kertoja häneltä hoitoa haastavassa ja kuormittavassa elämäntilanteessa. Herkkänä ihmisenä olen kokenut jopa fyysisesti miten minua hoidettiin. Sain energiaa, uskoa ja luottamusta tulevaan myös henkimaailmasta tulleiden lohduttavien viestien välityksellä. Tuli myös viestejä, joiden paikkansapitävyyden tiesin vain itse. Näkijä, lämmin, empaattinen auttaja ❤️"
 
*** 

”Pinja Inanna teki minulle energiaparannuksen etänä. Hoito oli lempeä ja lämminhenkinen heti alusta saakka. Näin hoidon aikana erilaisia näkyjä, joista löytyi myös sykroniaa Pinjan tekemän hoidon jälkeisen tulkinnan kanssa. Niin huikeaa! 🙏
Tärkein tunne oli se, että paljon turhaa ja painavaa lastia poistettiin minusta sekä autettiin selvästi sieluani eteenpäin punomalla katkoksia yhteen sekä samalla kirkastaen korkeinta tehtävääni ja tarkoitustani täällä maan päällä. Hoidon jälkeen minulla oli hyvin kevyt olo ja tunsin kuinka rakkaus virtasi vielä seuraavanakin yönäkin minuun henkimaailmasta. 
Kiitos kiitos kiitos, teet upeaa työtä! 💖”

***

”Tulkintasi olen lukenut monta kertaa, ja  kun palaan siihen, niin tuntuu löytyvän jotain uutta mitä en ole ennen huomannut. Ehkä nyt tunnistan asiat, joita minun tuleekin tässä hetkessä tunnistaa.

Hoito oli niin ihana kokemus, voi vain ihmetellä. Ja olla kiitollinen saamastani avusta 

Olet ihana, kiitos ❤”


***

”Kiitos, olipa uskomattoman ihanaa tekstiä!

Tunnistin itseni ja tunteeni, jotka todella ovat erittäin vahvassa lukossa ja energiani ovat todella tukossa, joten ei ihme, että koit ne niin kuin kuvailit. Kaikki kokemasi ja kertomasi toi minulle toivoa ja iloa ja ymmärsin sen, että näitä hoitoja todellakin tarvitsen lisää!

En ole koskaan saanut mitään vastaavaa kirjallista palautetta hoidon jälkeen... se oli vaikuttava, perusteellinen ja lohdullinen. Olet todella ammattilainen!

Luen palautteesi hoidosta vielä moneen kertaan läpi...Ihanaa, että se on nyt minulla luettavana aina kun siltä tuntuu!” 


***

”Olen seurannut hoidon vaikutuksia itseeni, ja ajattelin nyt sitten laittaa vähän kuulumisia. Tekemäsi hoidon jälkeen iho on ollut selkeästi parempi, ja vaikutus on säilynyt sekä ennen kuukautisia, kuukautisten aikana, ja kuukautisten jälkeen. Ongelma ei ole kokonaan poistunut, mutta tilanne on kuitenkin ihanasti parempi.

Myös tekemäsi teksti kanavointi on kyllä tälläkin kertaa niin oikeassa kuin vain olla voi. On todella hienoa saada sinulta palautetta myös hoidon jälkeen, niin näitä asioita voi pohtia rauhassa ja pyrkiä tekemään muutoksia omaan ajattelutapaansa ja elämäänsä.”

-Hoidosta 1,5kk kun palaute annettiin, autettu mm. helpottamaan vaikeaa akne ihoa.


***

”Kiitokset ihanan rentouttavasta hoidosta. Niin on ollut kiirettä ja stressiä näin joulun aikaan töissä ja joulua valmistellessa. Hoito tuli kivasti perille tunsin sen kehossani väreilynä ja hengityskin helpottui oli parempi hengittää, ja olin vielä lopussa nukahtanut, että olo oli tosi rento. Myös minun omat energiani voimistuivat samalla ja tunsin lämmön kehollani. Suuret kiitokset.”


***


”Huhhuh... olipa ihana hoito ja palaute. Hoidon alussa tunsin vahvana energioiden menevän koko kehon läpi. Kiinnitin myös erityistä huomiota kynttilänliekkiin joka paloi hoidon alussa erikoisesti välillä tosi isona ja vahvana ja välillä ihan pienenä... hoidon loppupuolella liekki paloi rauhallisen tasaisesti ja tiesinkin, että hoito loppuu pian. Sitten sinulta tulikin jo viesti. 

Jännä juttu, hoidon puolessa välissä jalkaani alkoi pakottamaan lähtien lonkasta kulkien läpi aina jalkaterään asti (olinkin ajatellut, että mainitsen siitä sinulle. Mutta ehdit ensin😅) se on totta, että en ehdi enkä pysty pysähtymään..

Huh... aivan kylmät väreet menee. Koko hoidon ajan tunsin valtavan rakkauden ja valon olevan läsnä ja noi chakrat sehän on juurikin näin kuin palautteeseen kirjoitit.”


***


”Niin mieletöntä!! Sain tänään energiahoidon ja tunne oli kokonaisvaltainen! Tuntuu kuin olisin ollut unessa, toisessa maailmassa vaikka kehoni makasi viltin alla omalla kotisohvalla. Meni kyllä luihin ja ytimiin niin että heilahti! Suosittelen ehdottomasti kaikille! Vaikka ei mitään kokemusta näistä olisi niin pienellä kynnyksellä pääset kokeilemaan ja vielä omalta kotisohvalta ilman mitään kontaktia hoitajaankaan.”


***


”Kiitos tästä ihanasta hoidosta. Kumma kyllä, vähän yli puolessa välissä hoitoa huomasin solar plexuksen kohdalla selvää painon tunteen häviämistä ja se sama kevyempi olo on vieläkin. Tuntuu kuin olisi helpompi hengittää, kun viimeiset 2 päivää on ollut pelkkää suoriutumista tämän ahdistuksen keskellä. Iso kiitos, olet kultaa.” 
-Energiavälitys ahdistukseen

***

”Joo nyt kun pari päivää mennyt hoidosta, niin valtavan levollinen ja rauhallinen olo ollut hoidon jälkeen ja yöunet ollut tosi hyviä. Hoidon aikana tunsin koko ajan energian virtaavan ja jossain kohti tuli tunne että on helpompi hengittää. Mulle tuotiin kuolleet läheiset eteen muistoina, joiden kanssa jäi asiat kesken. Ihan lopuksi ennen hoidon loppumista minulle sanottiin että `saatte rauhan`. Hoidon jälkeen sen loppupäivän olin väsynyt mutta olo oli levollinen. Kiitos Pinja Inanna. Olit kyllä suureksi avuksi. Jotenkin on helpompi, kun tietää nyt, että on irtipäästänyt näistä edesmenneistä läheisistä surun osalta. Oli voimauttava kokemus.” 
 - Energiavälitys suruun.


***

”Oi ihana. Mulle tuli todella hyvä, rauhallinen olo ja tällä hetkellä jalat tuntuvat aivan uudenlaisille, aivan kuin niiden sisällä kulkisi valtaisa lämpöaalto edestakaisin, mutta tämä lämpö ei ole polttavaa, ennemminkin puuduttavaa. KIITOS Pinja Inanna sinulle, olet aivan ihana ihminen. Tuntuu aivan ihanalle saada apua.”

(…ja myöhemmin samana päivänä jatkoa…)

”Jalka ei ole nyt kävellessä säärestä arka, kun aiemmin kävely sattui sääreen. Uskon että se on hoitosi ansiota. Ja sain hetken tuntea piiiiiiitkästä aikaa mitä on olla ilman hermopoltteita.” 

- Energiavälitys tehty etänä kroonisesti kipusairaalle henkilölle, joilla jatkuvia kovia hermopoltteita jaloissa.

***

”Jännä että tunsin alussa tosi lämmintä. Otin viltin pois päältä, kun arvelin että kuuma tulee. Sitten tunsinkin itseni tuhat kiloiseksi, joka on painautunut sängyn pohjaan. Se olo siitä kyllä keveni loppua kohden niin että tunsin olevani tosi keveä. Lopussa tuli niin kylmä, että olin aivan horkassa ja päätä särki ihan hurjan paljon. Ja lopussa tuntui ennen kuin se kylmä tul,i että minun värähtelytasoa nostettiin. Sitten vastauksia palautteessasi tulleisiin kysymyksiisi. Henkimaailmaan on siirtynyt monia rakkaita ihmisiä. Kaksi niistä on isäni ja kihlattuni, sielunkumppanini. Tiedän että molemmat vierailevat luonani koska tunnen heidät. Koetan silloin olla yhteydessä heihin, mutta en ole vielä onnistunut. Olen haaveillut semmoisesta vanhasta rakennuksesta vaikkapa kesäpaikaksi, mutta ei tällä hetkellä ole mitään sellaista erityistä paikkaa missä kävisin. Olen niin superkiitollinen tästä hoidosta sinulle. Tunnen että tuli tarpeeseen, kun kuulostelen nyt itseäni. Kiitos.” 

-Hoidon aikana näin näyn, että hoidettava yrittää henkimaailman läheiseen ottaa yhteyttä, mutta ei ole onnistunut. Näin myös vanhahkon hienon rakennuksen, jossa käy/tulee käymään, joka on tärkeä paikka.

***

"Onneksi ihana energiahoito rentoutti väsyneen kehon ja mielen. Nyt on rauhallisempi olo vaikka kaiken maailman säätö jatkuu ainakin ulkoisessa maailmassa. Kiitos Pinja Inanna mahtavasta hoidosta."

***

”Nyt on sen hoidon jälkeen kokonaisvaltaisesti jotenkin tyyni olo ja ilon/onnen tunnetta. Eilen oli kumman energinen olo, illallakaan ei meinannut väsyttää ollenkaan mutta yön nukuin tosi sikeästi. Mielenkiintoinen oli hoito ja se että ne kipualueet jalasta tosiaan hoidit tietämättä niistä. Ehdottomasti oon sitä mieltä että alat viralliseksi energiahoitajaksi, tuohon voi kyllä tulla riippuvuus jos näin hyvä olo tulee hoidon jälkeen. Mutta tosiaan hoidon aikana tuli tieto puhtaasta rakkaudesta ja se että auttajat oli hoidossa mukana oli kyllä aika vaikuttava ja väreinä näin kirkasta valoa sekä indigo sinistä ja violettia. Kiitos kovasti.” - Palaute päivä hoidon jälkeen.

(…jatkuu alla myöhemmin saatu palaute…)

”Hei. Sellainen juttu että nyt alkoi menkat, mutta tavanomaisia kipuoireita ei ole ollut yhtään. Jännästi sun kädet oli juuri siinä kohtaa jalan päällä mihin kivut säteilee pahimmillaan, etkä etukäteen niistä voinut tietää kun en niistä sulle oo puhunut. Kivut olleet siis koko elämän. Yleensä oon kipulääkettä ottanut, jos oikein pahana on kivut, en ota yleensä särkylääkettä kovin helposti.”  - Palautteen jatkoa em. hoitoon, 16 päivää hoidosta.

(…ja vielä myöhemmin…)

”Kivut ovat pysyneet poissa.” - Palaute 2,5 kk hoidosta.

***

”Kiitos Pinja Inanna, sain olla etähoidossasi tänään ja kiitollinen siitä. Olen ollut pitkään stressaantunut ja ahdistunut. Tämänpäiväisen hoidon myötä hengitys kulkee vapaammin, odotan innolla mitä muuta tuntemuksia tulee olooni ja energiaani. Energiahoito oli minulle koskaan ensimmäinen muttei viimeinen. Palaute, jonka annoit kirjallisena, sai minut miettimöän ja pohtimaan elämäni kipupisteitä ja sen mitä niille tehdä. Kiitos että kiinnitit huomioni itseeni. Kokemus oli tänään ihana. Voin suositella sinua lämmöllä muillekkin. Asiantuntijuutesi on kokemustesi ja opiskelusi myötä todella vahva.”

***

”Muutaman kerran hoitava käsi tuntui kuumalta. Tuntui kuin pienet madot tai ilmavirta olisi sisältäni liukunut kättä kohti poistuakseen kehosta. Välillä tuntui myös kuin hoitava käsi olisi ollut imukuppi, joka imee kehostani jotain pois. Hoidon jälkeisinä päivinä oloni oli vähemmän stressaantunut ja vähemmän uupunut. Mieli oli paljon parempi ja olin voimakkaampi sisältä.” 

***

”Kiitos Pinja inanna. Oli ihana olla hoidettavanasi ja kuvauksestasi tunnistin kyllä asiat, joita mainitsit esim. tuo keskeneräinen asia, joka liittyy anteeksiantamiseen. Voin ihan hyvin sulle mainita, että se on minun ******* jonka kanssa olimme hyvin läheisiä, mutta”... (loppu poistettu yksityisyyden suojaamiseksi).
”Siitä on ehkä noin kaksi vuotta aikaa, kun sain tuntemuksen kerran äkisti, että vieressäni olisi suuri, harmaavalkoinen yksisarvinen ja hän seurasi minua. Tuo tunne kesti muutaman päivän. Olen kaivannut sitä mutta en ole saanut uudelleen kokea. Tuntui uskomattoman ihanalle, että sanoit sen nähneesi hoidon aikana. Jotenkin olen ollut viimevuodet niin syvällä harmaassa, että en ole osannut tunnistaa sitä, mutta täältä taas kurkitaan kohti valoa.” 

***

”On ollut aivan ihana, siis I-HA-NA olo hoidon jälkeen! Tunsin muuten hoidon aikana jotenkin sinut todella vahvasti lähelläni ja sisälläni tuntui aivan kuin monia pieniä `moottoreita` olisi hyrissyt eripuolilla kehoani ja välillä tuntui pieniä nykäyksiä, jotka nekin tuntuivat aivan taivaallisen ihanalle. Sain näyn isäni kotipaikan pihasta, jossa olen viimeksi ollut lapsena. En tiedä miksi se näytettiin, mutta pikaisen kiekan siinä pihalla sain katsella maisemia. Ehkä se tarkoitti, että isäni on lähellä ja pitää huolta. Mielelläni olen toistekin sinun hoidettavanasi.”

 *** 

”Kiitos Pinja Inanna tämänpäiväisestä hoidosta. Tuntemuksia tuli ympäri kehoa ja jatkui vielä hoidon jälkeenkin. Olo ollut ihanan kevyt ja `vapaa` koko illan. Suosittelen lämpimästi Pinja Inannan hoitoja. Hän on hyvin ammattitaitoinen, lämmin ja ihana ihminen.” 

***

 

MUUT PALAUTTEET

 

”Sulla on joku niin suuri voima kun heti sun viestien jälkeen sanoin noi itselleni mitä sanoit mulle ja kun astuin työpaikan ovesta sisään, hävisi epävarmuus. Nyt ehkä vähän ärsyttää että olin liian lepsu ja että otin ihan älyttömän stressin tosta. Kiitos 💗”

***

"Mä aina hämmästelin sitä miten sulla on niin kova kipukynnys. Sulla on paljon lahjoja mutta niitä ei ole annettu ilmaiseksi. On hienoa kun sä teet tuota työtä, auttaa monia."

*** 

”Työpaikallani on ollut jo pitkään painostava ja ahdistava energia, jopa pelottavaa olla. Yksin ollessa ei ole tuntunut olevansa yksin.

Kattolamput ja liiketunnistin ovat menneet päälle itsestään, on kuulunut selittämätöntä kolinaa ja eräs henkilö näki myös harmaan hahmon. Tilassa vierailulla ollut koira oli myös todella peloissaan joissain huoneissa eikä suostunut menemään joka paikkaan. Tämä ei todellakaan ollut normaalia käytöstä kyseiselle koiralle. Tilassa olleilla on ollut myös mm. paljon aivosumua, päänsärkyä sekä huimausta.

Pyysin Pinja Inannaa katsomaan työpaikkaani ja ohjaamaan sinne jääneen hengen eteenpäin. Hän otti Ekku Mattilan mukaan. He tunsivat heti voimakkaasti, kuinka tilassa on jotain erikoista ja suuntasivat alakertaan, jossa energia tuntui selkeästi vahvimmin. He siunasivat paikan ja saivat yhteyden kiinnijääneeseen vainajaan. Pinja Inannan kasvot muuttuivat valokuvissa, joita otettiin kännykällä. Hänellä on erityinen lahja saada sieluja kehoonsa.

Tapahtuma oli järisyttävän kaunis ja lohdullinen, vaikka vainajan energia oli todella voimakas, surullinen. Vainaja ohjattiin rakkaudellisesti eteenpäin kohti valoa. Hän sai rauhan ja niin sai myös tila. Paikan energia puhdistui ja muuntui välittömästi. Kävin tunti meedioiden puhdistuksen jälkeen tilassa uudelleen puolisoni kanssa ja me molemmat huomasimme, kuinka ennen niin raskaan energian täyttämä paikka olikin nyt kevyt, puhdas ja raikas. Ero oli kuin yöllä ja päivällä.

Olen todella kiitollinen ja helpottunut niin vainajan puolesta kuin tilaa käyttävien asiakkaiden ja työntekijöiden puolesta. Enää emme pelkää, nyt voimme tehdä töitä tilassa vailla pelkoja ja varuillaan oloa. Suuri kiitos taitavaville Pinja Inannalle sekä Ekulle, jotka ovat täyttä kultaa. En voisi olla enempää kiitollisempi, he tekevät arvokasta ja tärkeää työtä.” 


(Tämä työ oli tilan puhdistaminen ja mukana oli työparinani Ekku Mattila. Tilassa oli hyvin vaikeat ja vahvat energiat, lähes sietämättömät.)

***

”Oli ihan huikeaa Ekun ja sun yhteistyö 🤩 Ihailen miten taitava olet, puhumattakaan itse maestrosta. Kuvasta välittyi sun herkkyys kauniisti. Olet niin oikealla alalla kuin vain voi olla 💜”

***

”Teet vahvaa mahtavaa työtä. Sussa on valtava voima ja sisäinen näkijyys. 💜💚❤️”

 ***

"Valo on nii valtava mikä sussa loistaa. Heijastat värit eteenpäin, puhdistat ja oot todellakin sielukas 🤍" 

***

"Tässä yksi kohtaamani kaunis sielu, jolla on vilpitön sydän ja nöyrä viisas mieli 💚💚💚 Pinja Inanna, valoa loistava auttaja ✨✨✨”

***

"Kun tapasin sut ekan kerran, olit mielestäni vahva, omassa kauniissa energiassasi, vaikka menneisyys jättänyt omaa jälkeänsä 💖 Siksi juuri sinusta tuleekin ja on tullut entistä vahvempi. Muutat menneisyyden taakat nykyhetken vahvuudeksi 🔥🔥”

***

”Oli kiva tilaisuus teillä. Hyvät energiat. Ihmiset tuntuu viihtyvän teidän seurassa. Ekulla on ihanan humoristinen tapa kertoa asioista. Susta välittyy lämpö, syvä henkinen tietoisuus, nöyryys postiivisessa mielessä. Olette toisiaan täydentävä työpari. Sanoisinko lyömätön yhdistelmä 🥳”

(Kommentti minun ja Ekun yleisötilaisuudesta.)