ASIAKASPALAUTTEITA

Alussa kanavointi (selvänäkö ja meedio) palautteet.


Seuraavaksi energiavälitys / parannus palautteet.


Lopussa muita palautteita.


Skrollaile alas. Kiitos.

 

”Oli vaan niin koskettavaa keväällä lukea tätä, tämä kerrottiin "sieltä jostain" eikä tästä ikinä oo puhetta kanssasi ollut. Tämä kun kertoi yhtäkkiä niin paljon tuosta mitä oon vaalinut koko elämän.”

”Vahva suositus näistä palveluista! Lahjakas ja aito, aidosti välittävä näkijä.”

”Pinja on läheinen ystäväni joten kokemuksesta tiedän miten voimakas ja todellinen hänen taitonsa on.”

 ”Kiitos niin paljon pyyteettömästä avustasi taannoin. Kyseisen ongelman osalta tilanne on nyt hyvä ja rauhallinen. 

 

 

SELVÄNÄKÖ / MEEDIO KANAVOINNIT

 

”Moi Pinja! Ja iso kiitos katselmuksesta! Tunnistan siitä kyllä itseni ja saadaan hyvää ohjausta valintoihin. Asiat ja väläykset oli hyvin helposti yhdistettävissä ihmisiin tai tapahtumiin, joten niitä on helppo lähteä työstämään. Kiitos! :) Ja varmasti tarvittaessa käytetään palveluitasi uudelleenkin. :)”

 

”Mä juuri eilen viimeksi luin sitä noin vuoden takaista ja ihmettelin et miten voikin olla asiat menneet juuri noin. Toki jotkut asiat ehkä vielä kesken, mutta valtavasti kyllä osui ja upposi. Mä olin niin vaikuttunut tuosta myös itse. Uskon kaikenlaisen olevan tässä maailmassa mahdollista, mut siltin olen ikuinen epäilijä. Ei täs paljoo epäilylle jää tilaa sun kanssa.”

 

”Hei Pinja. Isoiso kiitos selvänäkökatselmuksesta. Olen valtavan onnellisesti hämilläni sillä katselmus vahvisti sen, minkä luultavasti jo sisimmässäni tiesin. Kun pää on muuttuvassa elämässä täynnä monia asioita, on hienoa saada varmistusta yhteen isoon osa-alueeseen. Kaunis kiitos sinulle ja kaikkea hyvää jatkoon.”

 

”Hei! Ja kiitokset sinulle! Tässä on paljon samansuuntaisia ajatuksia, joita olen itsekin miettinyt ja pyöritellyt mielessäni ja joille sain nyt vahvistusta.”

 

”Eli niin kuin henkimaailman viestissä kerroit, minulla on se taito.” (Kanavointi tehty 2v sitten palautteen saamisesta.)

 

”Kiitos paljon. Oli mahtava. Mukavaa kevättä. Varmasti otan taas joskus tulkintaa.”

 

”Joo se kanavointi oli vitun hyvä resonoi ja just toi et alkaa oikeesti näkemää niitä juttuja mitä siinä on ollu.” (Palaute puoli vuotta selvänäkö katselmuksesta.)

 

”Kiitos tuhannesti vastauksista. Kaikesta näkee, että teet työtäsi siihen perehtyen ja keskittyen. Jos ymmärsin oikein, annat vastaukset sielutasolla, siis mikä olisi meidän elämän oppimisen kannalta parasta. Aion kyllä jatkossakin käyttää palvelujasi ja suositella sinua! Olet todellinen näkijä ja sinun moraalisi ja antautuminen työllesi on ensi luokkaista!! Kuullaan!”

 

”Kiitos Pinja! Kylläpä kyyneleet valuivat kun luin tekstiä monta kertaa! Ja täytyy sanoa, että uskomatonta oli, mitä luin. Oikeasti oli kyllä mykistävää lukea sinun tekstiä. Haluan kyllä uudelleen jossain vaiheessa ottaa sinuun yhteyttä!”

 

”Kiitos Pinja kun olet antanut minulle paljon pohdittavaa kanavointisi kautta. Kiitos tuhannesti! Tunnistan sinusta ja sinun kauttasi tulevan rakkauden, sillä rakkaus on tärkeintä tänä aikana kaikki ihmiset erityisesti tarvitsevat.Olen sinusta kiitollinen ja kerron sen myös tuonne yläkertaan!”

 

”Olit niin oikeassa silloin aikoinaan kun teit minulle lyhyen tulkinnan liittyen mun avioliittoon jos muistat. Eli viittaasi sellaiseen valintaan kysymykseen ja kanavoit asiat rakentavalla tavalla mikä olisi ollut ns. oikea valinta.  Tämä siis kun olin valintojen vaikeiden edessä. Myöhemmin pitemmällä aikavälillä huomasin että tulkinta valintojen suhteen piti paikkaansa. Mutta mitään väärää ei kuitenkaan tapahtunut vaan asiat meni juuri kuten pitikin.” (Palaute annettu 2v 2kk kanavoinnin jälkeen.)

 

”Kyllä, ajattelin että voisi olla sinun hyvä tietää tämä että todellakin näit asian, ja vielä hyvin kirjoitettu, kysymyksiin hyvin vastattuna. Asia mikä oli painunut jo välillä unohduksiin, olen ottanut talteen tuon katselmuksen ja luen sitä sopivassa kohdin, tuntuu että joka kerralla avautuu jotain uutta tai ainakin koitan hahmotella palasia kohdalleen. Mielenkiintoista. Vielä on asioita jäljellä jotka odottavat ratkaisun hetkeä, kaikki tapahtuu aina oikealla hetkellä. Ja niinhän sen pitää mennäkin. Muuten ei olisi mitään jännittävää edessäpäin. Olen oppinut kauttasi ottamaan enemmän näkökulmia huomioon. Ja se on ollut hyppäys eteenpäin, pitkän paikalleen jumahtamisen jälkeen. Hienoa. Ja vielä, jatka nyt ehdottomasti työtäsi, nämä asiat ovat niin tärkeitä, jos minäkin oon paljon apua saanut sinulta niin muutkin saavat sitten yhtä lailla.”

 

”Hei, Olen nyt lukenut tilaamani katselmuksen useampaan kertaan ja niihin asioihin, eli työ ja terveys, joista itse kyselin, sainkin järkeenkäyvän vastauksen. Kiitokset myös siitä positiivisesta energiasta, jota tunsin sinä päivänä, kun vastaanotin sähköpostisi! Nukuinkin sen seuraavan yön erityisen hyvin.”

 

”Sydämestäni kiitän sinua Pinja Inanna Henkimaailman viesteistä. Tekstisi antoi minulle paljon ajattelemisen aihetta. Näit todella hyvin elämäni tapahtumia.”

 

”Olen edelleen niin vaikuttunut tekemästäsi selvänäkö tulkinnasta talvella, että luottavaisin mielin pystyn uuden tilauksen tekemään.”

 

”Kaikki sanomasi piti paikkansa, olen hyvin tyytyväinen.”

 

”Hei ja kiitos vielä suuresti. Olen kiitollinen, että löysin sinut juuri tähän elämänvaiheeseen. Koen saavani hyvin hyvin paljon tukea näistä sinun hoidoista ja selvänäkö asioista.”

 

”Voi hyvänen aika miten hyvin tulkitsit kaikki osa-alueet. Mulla on ollut paljon surua viimeisten vuosien aikana, monta läheistä on nukkunut pois ja tuntuu että en ole selvinnyt siitä. Kiitos sinulle, olet oikea aarre.”

 

”Olen käynyt monta kertaa läpi mitä sanoit. Tunnistan itseni kaikesta. Onneksi otin sinuun yhteyttä. Kaikkea hyvää sinulle.”

 

”Hei Pinja Inanna  ❤️ Iso kiitos katselmuksesta. Tässä oli niin paljon asiaa. Moneen kertaan olen lukenut tekstiäsi kyyneeet silmissä. Kirjoitat aina niin lohduttavasti ja tukien ja sydämellisesti. Kiitos  ❤️ Sain paljon vahvistusta itselleni tähän hetkeen ja tulevaan ja paljon ajateltavaa ja varsinkin opeteltavaa. Yllättävää ja samalla hienoa kuulla myös energiakentästä ja oppaasta. Sydämellinen kiitos Pinja Inanna  ❤️

 

”Noniin mutta siis olet kyllä huikee! Ja ei epäilystäkään etteikö sulla olis lahjoja. Siis vau!”

 

”Moikka! Täytyy sanoa että I´m impressed! Lyhyesti: erittäin hyvää duunia ja suuret kiitokset vaivannäöstä!”

 

”Hei ja kiitos ❤️ Huhhuh. Mulla menee hetki, että saan pureskeltua tätä. Kirjoitan ja avaan sulle sitten vielä mielelläni. Ekaa kertaa lukiessa loksahti jo muutama pala ja tuli aivan kylmät väreet. Kiitos kiitos!”

 

”Kiitos todella paljon katselmuksesta. Siinä oli paljon asiaa, joista osan tunnistin täysin ja osaa saan vielä miettiä ja odottaa milloin aika on kypsä sen avautumiseksi. Sulla on kyllä todella hieno lahja  ❤️

 

”Olet loistava ja taitava.”

 

"Hei ja suuri kiitos sinulle! Katselmus oli väkevä, vahva ja tuntuu edelleen sydämessä asti. Koko tulkinta resonoi voimakkaasti. Toit mielenrauhaa! Kiitos kun teet tätä työtä!" 

 

”Suosittelen Pinja Inannaa. Herkkä meedio. Kyllä täytyy sanoa että tuntematta minua laisinkaan fyysisesti, hyvin osasi kuvailla energiaani. Tuli sieltä ihan konkreettista ohjetta henkimaailmasta tulevaisuuteenkin. Hyvä tulkinta kerrassaan.”

 

”Pinja Inannan tulkinnat oli kutsunut jo pitkään, kunnes tilasin tulkinnan ”viestiä henkitasolta”. Tuo tulkinta kutsui juuri sen takia, että en yhtään tiennyt mitä odottaa. Sain todella laajan tulkinnan, joka sai kyyneleen valumaan silmistä heti alkuunsa. Tulkinnassa oli niitä asioita mitä olin juuri samalla viikolla itsekin ajatellut, mutta en ollut kenellekkään kertonut. Tunnistin myös kaksi edesmennyttä läheistäni, ja yksi edesmennyt eläimeni toi myös selkeän viestin minulle. Tuo tulkinta sisälsi paljon sellaisia asioita mitä kukaan ei voi tietää, en ole niitä kenellekkään kertonut. Voin äärettömän lämpimästi suositella Pinja Inannan tulkintoja, ja tämä ei todellakaan jää viimeiseksi kerraksi kun häneltä tulkinnan tilaan. Ja nyt edelleen näitä prosessoin, ja koen todella tuon tulkinnan tuoneen elämääni paljon. Siis niin paljon. Sä teet äärettömän tärkeää työtä. ❤️

 

”Sanoi, että sai siitä varmuutta ja tunteen, että elämä kantaa kuitenkin. Osui siinä moni kohta nappiin.”

(Kommentin sain selvänäkökatselmuksen saajan omaiselta.)

 

”Kiitos katselmuksesta, siinä oli paljon mielenkiintoisia asioita ja näkyjä tulevaisuuteen. Edellisen katselmuksen perusteella todellakin luotan kykyihisi ja odotan innolla että pääsen näkemään miten nämä näkemäsi asiat toteutuvat tulevaisuudessa. Monet asiat mistä mainitsit niin ymmärsin täysin mitä tarkoitit niillä. Kiitos paljon ihanasta katselmuksesta, tilaan uuden taas joskus tulevaisuudessa!”

 

”Joo siis kyllä tulkinta osui kaikilta osilta oikein💙! En muista tarkalleen mitä ***** tekstissä luki, mutta se oli analysoinut sen ******* kanssa ja kaikki oli osunut oikein.”

(Tämä palaute saatu selvänäkökatselmuksen saajan omaiselta.)

 

”Voisin sanoa niin paljon palautteeksi, mutta jotakin tälläistä nyt nousee pintaan: Kiitos tuhannesti kirjallisesta selvännäkötulkinnasta. Hieman jännitti odottaa tulkintaa, mutta sen saapuessa oli heti selvää, että jännitys oli turhaa. Niin moni asia oli heti tunnistettavissa. Ja elämään tuntui aukeavan tulkinnan myötä myös aivan uutta aspektia. Myös yllättäviä asioita nousi esiin ja näiden suhteen odotan innolla ja uteliaisuudella mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Näit myös ihanasti sen miten tärkeä ilo ja meri on minulle aina ollut elämässä. Tulkinnan myötä sain taas sysäyksen lähteä enemmän iloa kohti. Pinja Innanna on ihanan lämmin tulkitsija ja tekee työnsä pieteetillä ja asiakasta todella kunnioittaen. Olen sydän juuriani myöden vaikuttunut. Palataan. Kiitos! ❤️

 

"Hei ja kiitos tulkinnasta. Moni asia on kyllä mitä alleviivaan ja on niin oikein. Tätä sinun tulkintaa tulen tulen lukemaan moneen kertaan. Kiitos vielä ja ihanaa kevättä sinulle 💜"

 

”******* lähetti mulle jotain sulta saamastaan tulkinnasta ja arvostan suuresti sun taitoa ❤️. Tuli ihan kyyneleet silmiin miten kauniisti ja taitavasti kerrot asioista. Ihan huikeita asioita sinulle näytettiin hänestä. Voi kumpa itselläkin olisi tuollaista taitoa.”

 

”Kiitos tulkinnasta ️ Oli osuva ja tiesit asioita, niin menneestä kuin tulevastakin. Suosittelen kaikille 💕 Ihan kaikki ei vielä auennut mut olen varma että aukenee vielä nekin, koska oli paljon asioita jotka jo avautui ja pitää kutinsa. Ihana ja lämminhenkinen tulkinta 💖  Tosiaan osaat kyllä tän homman.”

 

”Se mitä olet nähnyt ihmissuhteiden osalta, on vaikuttavinta. Ja kiitos että myös vahvistat sitä mitä koen.”

 

”Todella hyvin näit ja kuvasit niin tuntojani, menneisyyttä, nykyhetkeä ja asioitakin, joita jo prosessoin. Jännästi ne asiat, jotka jo on minulla hieman itämässä, niin ne sai nyt vahvistusta.”

 

”Ihan uskomatonta. Luin sen nopeeta läpi ja se miten kuvailit mun parisuhdetta, osui niin naulan kantaan. Tää ylitti odotukset. Tästä tuli niin hyvä fiilis ja vähän meinas kyynel vierähtää poskelle.  On kyllä niin kiitollinen olo. Täytyy syventyä tuohon vielä paremmin ku ehdin. Tää oli ensimmäinen tulkinta mikä mulle on tehty ja mun on pakko myöntää, että mulla on ollu pieni epäilijä, joka sanoo, että tällaset hommat on "humpuukia". Johtuu aika varmasti meidän yhteiskunnasta. Ns. "ohjelmoitu" mielipide. Tää sun tulkinta vei kyllä viimeisetkin epäilykset pois. Sä teet kyllä niin hyvää työtä ja oot niin oikealla alalla.”

 

”Kiitos tulkinnasta 😍 mä olen nyt niin sanaton, että oon tässä eilisen päivän aikana lukenut tulkintaa uudestaan ja uudestaan😍 ja siis hyvällä tavalla. Nämä kaikki mitä tulkinnassa tuli osui ja uppos täysin. Tavallaan jo tiesinkin nämä mutta nyt tuli vahvistus omalla intuitiolle. Ja mieli samalla rauhoittui ja voi nyt rauhallisin mielin katsoa kohti tulevaisuutta ja nauttia tästä hetkestä.”

 

”Heippa! Oon muutamana yönä herännyt ja sun tulkinta on ollut mielessä. Haluan vielä sanoa, että kaikki energia, mitä sun kanssa viestitellessä ja tulkinnassa välittyi on ihanan lämmintä, lempeää, myötätuntoista ja kannattelevaa ❤️ Tuli todellakin tunne, että teet sun työtä suurella sydämellä ja paneudut täysin siihen, mitä teet ️ Joten kiitos vielä ️ asioita on lähtenyt ihanasti eteenpäin sun tulkinnan jälkeen 💛

 

"Laitoin sulle sähköpostia tulkinnasta, osui kyllä niin syvälle ja oikeaan, kiitos ❤️

 

"Sydämellisesti kiitos, hyvin näet ja tulkitset! ❤️

 

”Lämmin kiitos kanavoinnistasi. ❤️ Olen moneen kertaan lukenut tekstin ja tuntuu että joka kerta avautuu uusia asiota/ajatuksia/ahaa-elämyksiä. En voi sanoin kuvailla sitä tunnetta mitä koen tätä lukiessani. Monet asiat tunnistan ja sopivat täysin tähän hetkeen. Tämä ensimmäinen tulija teki minuun syvän vaikutuksen. Ja tuo hänen viesti, on todellakin ajankohtainen ja tärkeä muistutus itselle. Hänestä jäi lämmin fiilis. ❤️ Varmaan kymmenisen vuotta sitten olen erään kanavoinnin saanut ja siinä oli näkyi myös tuo ******* (sensuroitu). Tuntui jännältä lukea siitä jälleen.  Ja tähänkin liittyvän viestin tunnistin kyllä. 😀 Kiitos sinulle vielä kerran ❤️  Ja seuraavaan kertaan.”

 

"Mun miehen sisko oli tilannut sulta tulkinnan ja oli todella tyytyväinen! Kehu sua paljon 💛

 

”Voi Pinja, koskettavaa! Kiitos, teet hienoa työtä tuodessasi näitä viestejä. Poimin todella merkittäviä, syvästi koskettavia viestejä ja vahvistuksia. Jotain ihan uuttakin makusteltavaa sain. Tätä saan fiilistellä ja tunnustella pitkään. Ihanaa syksyä, voimia ja onnenkantamoisia elämääsi ❤️

 

”Kiitos Pinja Inanna tulkinnasta, se oli todellakin vaikuttava ❤️ Oon jotenkin tosi hämmentynyt, miten oikeaan tulkinta osuikaan! Tulkinnan jälkeen oon pystynyt suhtautua itseeni myötätuntoisemmin ja kiltimmin. Ja jotenkin niin uskomatonta, että sain apua 18 vuoden ajan mieltä vaivanneeseen asiaan. Tämä asia siis semmoinen, mistä en oo kyennyt oikein kellekään edes avautumaan ️ Tulkinnan jälkeen tuon mieltä pitkään vaivanneen asian käsittely on lähtenyt etenemään ❤️ Myös tulevaisuuden tulkintaosio antoi itselle luottamusta ja uskoa siihen, että asiat tulevat järjestymään parhaalla mahdollisella tavalla. Kiitos ❤️❤️❤️

 

”Huh. Laittoi hymyilemään. Todella paljon samoja merkkejä on näytetty, ne saivat nyt syvemmän merkityksen. Mielenkiintoinen ja lämmin kanavointi. Vahvisti omia pohdintoja paljon. Muutoksen tuulet tuntuu todellakin. Feminiinisyys, turva, vapaus ja muutos on juuri niitä teemoja joita käyn läpi. Pelko muutoksesta on läsnä. Suuri kiitos!”

 

”Tulkinta antoi vastauksia juuri niihin asioihin jotka ovat mielessäni pyörineet. Sain varmuutta ja vahvuutta mennä eteenpäin omaa tietäni. Pari päivää tulkinnan saamisen jälkeen minulle ilmestyi ajatuksiin nainen joka puhui lyhyen lauseen. Se ei ollut omaa kieltäni ja hän ilmeisesti on yksi henkioppaistani. Hänen tuloaan ennakoitiin jo tulkinnassa. Mikä on hienoa, Pinja Inannan kanssa voi jälkeenpäin vaihtaa ajatuksia tulkinnasta ja vielä selventää sitä. Tukea voi tarvita, koska tulkinnoissa saattaa tulla hyvinkin vahvoja asioita esille. 💖 Kiitos 💖

 

”Moi, ja kiitos tulkinnastasi, ihanaa ❤️ Oli kannustavaa luettavaa ja hyvin tunteikasta, äitiyteen liittyvä tulkinta sai todella tunteet ja kyyneleet pintaan. Tästä on hyvä jatkaa, ihanaa kiitos.”

 

”Hei, kiitos todella paljon tulkinnasta, se oli ihan uskomaton ja ylitti kaikki odotukseni. Ja kiitos että siitä tuli noin pitkä! Kaikki mitä mainitsit tulkinnassa niin kuulostaa kyllä paikkansapitävältä. Sain ikään kuin tukea/lisävahvistusta intuitiolleni kun joskus sitä ei vaan millään haluaisi kuunnella omaa intuitiotaan. Sinulla on kyllä todella uskomattomat lahjat ja taidot tähän työhösi, varmasti jatkossakin tulen sinulta tilaamaan tulkintoja ❤️☺️

 

”Kiitos❤️ En osaa sanoin kuvailla, kuinka uskomattomia asioita sain kokea ja oivaltaa eilen, kun rauhoituin tulkintaasi lukemaan. Olen pohjattoman kiitollinen selkeästä viestistä, jonka välitit rakkaaltani, yksityiskohtia myöten kuvaus oli osittain jopa niin tarkkaa ja siis aivan sanatarkan osuvaa konkreettisen todellisuuden kanssa, että epäilin hetken onko tämä kaikki sittenkin vain unta....että ei tosiaan jäänyt yhtään epäselväksi mitä minulle haluttiin sanoa. Tulen varmasti palaamaan tulkinnan pariin vielä lukemattomia kertoja, aivan uskomaton kokemus ja sain tästä niin paljon. Kiitos❤️❤️❤️❤️ Tällä hetkellä tuntuu ihan mahdottomalta edes yrittää selittää millaisia aivan käsittämättömiä synkronaatioita ja täysin kiistattomia yhteyksiä kanavoinnin ja kokemieni asioiden välillä oli, ja miten sanatarkasti olit ne tulkintaan sanoittanut... Ihan uskomatonta Ja siis tosi mielelläni kertoisin näistä joskus lisää jos haluat kuulla✨❤️ Oot tosi taitava ja ihana, kiitos vielä❤️

 

"Lämmin suositus ihanan Pinja Inannan tulkinnalle. Hänellä on lahja. Kiitos, sydän täynnä rakkautta ❤️

 

”Hei sinä ihana valon tuoja. Kiitos tuhannesti tästä tulkinnasta! Osa asioista voi tietysti viedä aikaa, joten katsotaan kuinka monen vuoden päästä saat kommentit näihin lopulta :), mitä tässä kaikkea nousi esille. Jännää myös se, että tässä on paljon tosi positiivista asiaa ja kaikki on hyvin, pitäisi siihen luottaa, vaikka just nyt on elämässä meneillään kaikenlaista epävarmuutta ja muutostyötä, mikä pelottaa ja ahdistaa. Laitan kommentit eri värillä tuohon tekstin sekaan.” (Asiakas vielä yksityiskohtaisemmin kommentoi tulkintaa useampaan eri kohtaan tekstissä erikseen.)

 

”Kiitos hyvin osuuneesta tulkinnastasi. Sain vastauksia kysymyksiini, joita en tosin etukäteen sinulle lähettänyt tietoisesti :) Nyt on helpompi kohdata itsensä ja pysähtyä noiden tulkittujen asioiden äärelle. Suosittelen kaikille lämpimästi!”

 

”Kiitos tulkinnasta ja kaikki siitä nousevat asiat osuivat todella oikeaan ja vahvistivat omia tuntemuksiani.”

 

”Viesti henkimaailmalta nostaa edelleen kyyneleet silmiin. Välität siinä asioita joista en ole sinulle kertonut ja jotka ovat itselleni hyvin läheisiä. Sain pohdittavaa elämääni liittyvistä asioista. Kiitos paljon 

 

”Kiitos tuhannesti! ❤❤ Aivan ihana viesti henkimaailmasta. Pystyn tunnistamaan asiat ja osaan yhdistää näkemäsi asiat elämääni. Sinulla on mahtava kyky. Kiitos vielä

 

”Valtavan suuri kiitos tulkinnastasi. Se vahvisti sitä, mitä sisimmässäni tiedän. Valoa ja varjoa tarvitaan. Tulkinta antoi minulle jonkinlaisen luvan, rauhan, kulkea polkuani rehellisesti pelkäämättä tulevaa. Jäi hyvä olo, odottavainen mutta valmis.”

 

”Kiitos, ihan järisyttävää miten tarkkaan oot nähnyt. Kerroit niitä asioita joita halusin kuulla ja sitä mihin kannattaa kiinnittää huomiota. ❤️Kiitos ❤️ Kädet tärisee, oli niin vahva ennustus ❤️

 

”Hei ja suuri kiitos kanavoinnistasi! Hienosti tehty kanavointi, puolisoni myös kiinnostui heti ja laittaa pian tilausta tulemaan. Voin kyllä hyvin suositella tätä muillekin. Ja on sinulla kyllä uskomaton lahja! Hienoa että olet ottanut sitä näin käyttöön.”

 

”Kiitos Pinja Inanna. Asiat tuntuivat todellakin osuvan ja uppoavan ja olen ajatellutkin viime aikoina asioita ja aiheita mistä puhuit ja mitä nousi! Oli todella mukava yllätys tähän päivään.”

 

”Kiitos tosi paljon tästä. Mä sain tästä tosi paljon irti, sain tästä sen mitä halusinki saada. Kiitos sulle. Kyllä tästä hirveen paljon sain.”

 

”Kyllä täytyy sanoa että kaikki tuntuu tutulta.”

 

”Pyysin tekemään tulkinnan itselleni, se toi vahvistusta omille ajatuksille ja havainnoille. Siinä nousi esille asioita ja yksityiskohtia joita en ollut sanonut näkijälle etukäteen. Toiminta oli ammattimaista, asiakaslähtöistä ja luottamuksellista. Suosittelen tuttavilleni!”

 

 

 

ENERGIAPARANNUS

 

”Sain yllätyksenä tiedon demonista, joka asui kehossani. Käännyin heti Pinjan puoleen, koska hän on hoitanut minua ennenkin ja tiesin, että hän on ainoa ihminen kehen voin tässä asiassa luottaa. Pinja suoritti hoidon, jonka aikana koin olevani hyvissä käsissä ja hän pysyi äärettömän rauhallisena koko parannuksen ajan. Tälläinen tilanne ja parannus oli minullekkin uutta, mutta koin silti olevani turvassa koko hoidon ajan. Arvostan ja ihailen Pinjan työtä äärimmäisen paljon. Kiitän suuresti, että hän on olemassa.

 

”Olin energia hoidossa vaikean ja raskaan elämäntilanteen vuoksi tunsin että energia varastot on tyystin loppu. Se mitä hoidossa tapahtui oli jotain mieltä mullistavaa. En osaa sitä sanoin edes selittää. Kaikki se kipu ja tuska oli poissa. Itkin ihan loputtomasti mutta kun itku loppui tuntui kun iso kuorma olisi nostettu harteilta pois. Pinja myös näki asioita mistä hän tai kukaan ei ollut edes tietoinen. Sain avun ja mieleni selkeytyi. Suosittelen ehdottomasti kaikille.” (Palaute saatu 8kk parannus tapaamisen jälkeen.)

 

”Hei haluan antaa palautteen hoidosta. Pinjan Inannan hoito oli voimakas ja vaikuttava. Hänen työskennellessään pääni puolella, oli suljettujen silmieni takana violettien valojen räiske, kuin revontulet. Hänen kätensä tuntuivat todella kuumilta ja jossain vaiheessa minulle tuli vahva tunne, että kätensä ovat jonkun toisen kädet. Ihan kuin minua olisi koskettu rajan takaa.. Tämän jälkeen sain voimakkaan reaktion kehoon tärinän muodossa, kuin jotain haluaisi poistua. Kyyneleet valuivat pitkin poskia. Hoidosta muutama päivä tunsin maadoittuvani ja jonkinlainen rauha laskeutui. Heti hoidon jälkeinen päivä oli hieman levoton. Hoidon jälkeinen keskustelu oli myöskin vaikuttava. Sain todella yksityiskohtaisen viestin hänen kauttaan, joka kosketti syvältä ja toimi minulle uskon vahvistajana siihen, että emme ole täällä yksin.”

 

”Kiitos Arja kun tulit Ouluun. Oli niin mahtava kokemus mitä en ole koskaan ennen kokenut. Hyvin voimakas energia mikä hänestä virtasi koko kehoon. Kädet tuntuivat polttavan kuumilta, mitä ne eivät kuitenkaan olleet (kokeilin käsiä hoidon jälkeen). Olo oli niin ihana hoidon jälkeen. Voin suositella lämpimästi kaikille.”

 

”Kävin hoidossa ja ompa euforinen olo.”

 

”Kanavointi oli hyvin voimaannuttavaa, sekä vahvisti asioita joille selvästi etsin vastauksia tietämättä. Vaikka mielessä oli tietyt asiat mitä toin ilmi, silti kanavointi ammensi paljon muutakin. Juuri sen mitä tarvitsinkin. Lämpimästi voin suositella Pinja Inannaa. Vaikkei olisi ihan varma, mitä on etsimässä, niin kyllä tämä naisen kautta tulee juuri se läpi mitä tarvitsee!”


”Se sun hoito on auttanut mun puutumisiin ja hermokipuihin!! Tää käsi ei oo ollu kertaakaan näin hyvässä kunnossa kun alko oireilee, ekaa kertaa nukuin oikeella kylellä, mitä en oo tehny 5 kk. Kiitos älyttömästi!!! Tää käsi on toiminu älyttömän paljon paremmin enkä herää öisin kipuihin, sormet suoristuu paremmin eikä turpoa kuten ennen”

Palaute 3 viikkoa parannuksesta: ”Mun henkinen hyvinvointi on lisääntynyt sen sun tekemän hoidon jälkeen. Toinen huomio on, että nyt vasta saan itseäni hoidettua reikillä, kun mun chakrat on jotenkin vastaanottavaisemmat. Oli pitkä jakso, etten saanut yhtään mitään aikaiseksi kun yritin itseäni hoitaa. Nyt on sekin tosi paljon helpompaa. Olin ihan lukossa niinkuin jonkun kuoren alla.”

 

”Ensimmäisiä havaintoja.....oikea olkapää oli torstai- illalla niinkuin teipattuna selän puolelta (tais olla kinesioteippiä mitä ne potkupalloilijat käyttää tai jotain) vaikka eihän siellä sitä. Ja perjantaina se kesti koko päivän eikä ollut kipeä. Aivan kun se olisi jotenki operoitu ja vielä vähän paranemistilassa, kestää kyllä käyttöä mutta vähän hellänä. Oon käyttänyt vähän harkiten, toipumisvaihe joka tapauksessa paljon parempi jo. Torstaina kun kotiin menin niin rintakehä oli sellainen jännä, hyvällä lailla. Niinkuin olis paino otettu pois. Ja taas, kai alitajuisesti jännitin ja kun jännitys menee ohi, niin mitäs minä teen.....palaudun nukkumalla. Koko lauantain aamupäivä ja pitkälle iltapäivään nukuin sohvalla välillä heräsin katsomaan kelloa. Ja taas vajosin. Heh. Olit juuri sellainen kun sinun kuvittelinkin olevan. Hyvin luonteva. Ei se ole aina helppoa puhua kaikenmaailman asioista toisten kanssa. Joittenkin kanssa se vaatii jopa vuosikausia aikaa. Eikä oikein sittenkään onnistu. Kanssasi onnistuu. Hyvä. Tässä nyt jotain mitä  yhtäkkiä oon huomannut.”

(6 pv parannuksesta jatkoa): ”On vieläkin kumma tunne, oikea hartia ei ole muutamaan vuoteen tuntunut näin hyvältä. Oon vähän varonut sitä, niinkuin se olisi hieman hauras, paranemisprosessissa välillä se unohtuu ja sitten taas muistan olla maltillinen. Kun en haluaisi antaa tämän olon mennä pois. Vielä muuten sellainenkin että yhdessä tuon rintakehän tuntemuksen kanssa meinasi välillä silmät vuotaa, ikäänkuin olisi itkeä tehnyt mieli, piti pyyhkäistä jonkun kerran, tuli siitä poikkeuksellisesta hyvänolontunteesta mitä ei ole ollut pitkään aikaan. Muutaman sekunnin katko tuli loppumatkasta, sellainen kun olisin ollut ihan pikku hetken muualla. Tuttu tie ja suora, käännyin sille ja olin jokin sata metriä mennyt ja sitten huomasin tuijottavani auton mittareita niinkuin en olisi niitä ennen nähnyt. Upea kokemus, en ikinä pois vaihtaisi. Tämä vuosi on ollut tällaista hiljaisen muutoksen aikaa, en olisi uskonut jos olisi joku vuosi sitten kerrottu. Epäilevä minä on aina niin voimakas. Mutta kyllä, sanotaan se nyt vieläkin että oon kauttasi oppinut asioita, olet avannut uusia näkökulmia. Kyllä sinusta tämän kokeman jälkeen parantajaa kuule löytyy. Joten sinulle kuuluu isot kiitokset.”

 

"Olin Pinja Inannan energiahoidossa ja vaikutuin, koska sieltä nousi heti 1. chakrassa kadotettu isäsuhde, minkä kanssa olen tehnyt paljon työtä. Pinja Inanna osaa nuoruudestaan huolimatta (vai sen ansiosta?) erinomaisesti ja ystävällisesti myös sanoittaa hoitoa. Suosittelen lämpimästi." 

 

”Kiitoksia paljon Arja, aivan varmasti tulen toistekin parannukseen, oikein kivasti meni, heti kun taas tulee se aika niin taas asian tiimoilta otan yhteyttä. Keltään muulta en näitä palveluja edes ota, olet vaan huippuluokkaa, osaat kertoa asiat selkeästi. Ja totta, viimeksi tänään puoliääneen mutisin että voi kun sinun kaltaisiasi olisi täällä maailmassa enemmän, paljon mukavammin menisi. Arvostan sinua aivan täysin, olet hyvä ihminen.”

 

”Kiitos taas! On vieläkin jotenkin euforinen olo... jotain minussa tapahtuu edelleen! Oli kyllä mielenkiintoinen kokemus tämä parannus ja tuntuu että tajuan vasta myöhemmin joitain juttuja. Kiitän sinua vielä kerran ja toivon sinulle kaikkea hyvää mitä Korkeimmalla on sinulle tarjolla! Sinua lämmöllä ja rakkaudella ajatellen."

 

”Sain ottaa vastaan hoidon, joka tuntui heti ensihetkistä alkaen  pureutuvan tunne-elämän lukkoihini, eikä puhdistavilta kyyneliltäkään vältytty. Koin hoidon pureutuvan nimenomaan ongelmien alkusyyhyn syvällisesti ja voimallisesti. Palaute hoidon kulusta oli todella vaikuttava ja herätti paljon ajatuksia. Koen, että jonkinlainen prosessi sysättiin alkuun hoidon avulla, joka vie minua varmastikin eteen päin omalla polullani. Olotila hoidon jälkeen oli hyvä ja rauhallinen. Tietyt asioiden käsittelyt omassa mielessä tuntuvat lisääntyvän sekä myöskin halu tehdä muutoksia omassa elämässäni, jotta voisin olla onnellisempi ja myös terveellä tavalla itsekkäämpi. Omasta hyvinvoinnista huolehtimisen tärkeys tuli hyvin myös palautteessasi esille. Olen kiitollinen vaivannäöstäsi ja halustasi auttaa ihmisiä. Olet todella taitava näkijä ja auttaja. En tiedä ketään toista yhtä taitavaa kuin sinä olet. Kiitos tuhannesti.”

 

”Energiaparannuksen jälkeen tuska, epätoivo ja suuri suru helpotti. Energia virtaa kehon läpi eikä ahdista enää. Olo ei ole tukkoinen ja toivoton. Nukuin yön niin sikeästi hoidon jälkeen, etten muista milloin olisin samalla tavalla nukkunut. Teet upeaa työtä. Suosittelen täydellä sydämellä kaikille kyseistä hoitoa!”