Sielunsopimuksen tiedostaminen


Mystisyys ja ”yliluonnollinen” on aina kiinnostanut minua. Tiesin lapsena jo että en tule menemään samaa polkua kuin muut ystäväni. Näin sen että minulle on ihan erilainen reitti suunniteltu. Minua ei pelottanut, tunne oli varma ja tiesin olevani siihen vahva. Ainoastaan minua turhautti koska tiesin että en tule kovin helppoa elämää elämään. Tiedostin siis sielunsopimukseni asioita lapsena. Se että olen joutunut kohtaamaan elämässäni lukuisia esteitä, saanut hyvin vaikeita ja traumaattisia haasteita ja koettelemuksia, vielä näinäkin päivinä varhaislapsuudesta saakka on selvitetty olenko oikeutettu saamaan henkisiä todistuksia eteenpäin menossani. Näiden koettelemusteni syyn kertoi viisas, kokenut mentorini minulle. Kyllä sitä usein elämänvarrella on miettinyt mitä järkeä tässä elämässä on mutta aina sitä on voinut ajatella että vielä jotakin suurta avautuu minua varten. Kuten kunnioittamani mentori minulle on sanonut ”Nouse, ole kirkas ja säteile.” 💙