Valo-olennon ilmestyminen minulle kahtena yönä

Viime vuonna heräsin aamuyöllä hienoon erityiseen ääneen. Se oli kuten musiikkia mutta silti kuten jonkinlaista kilinää sekoittuneena ääneen mitä en osaa sanoin kuvata. Tiesin heti äänen kuullessani että se ei ole tästä maailmasta. Ääni oli ihanaa.

Ääni oli aluksi vaimeaa mutta voimistui ja tajusin että ikkunan toisella puolen (kaihtimet oli kiinni) oli tulossa jokin minua kohti joka piti tätä ”musiikkia”. 

Ääni koveni ja kaihtimien takaa kirkastui kirkas valo. (Tämä valo ei ollut aurinko sen tiedän jos joku miettii.) Lähestyvä valo muodostuma pysähtyi hetkeksi juuri ikkunan taa kunnes kohta tuli ikkunan läpi ihan puolen metrin päähän minusta. Katselin ja kuuntelin sitä sanoinkuvaamattoman kaunista ilmestystä hetken selkeänä hereillä kunnes laitoin silmät kiinni, minut laitettiin uneen. Unessa näin heti että aloin tutkia mikä ääni on ja minulle tuotiin eteen ääninauha josta painoin kuunnellakseni sen ja alkoi soimaan samanlaista ääntä mitä valoilmestys piti. Ääninauhan ohessa luki ENKELI.

Seuraavana yönä heräsin taas yöllä selkeän virkeänä kun tämä sama ääni kuului mutta vaimeana kokoajan, kuuntelin sitä muutaman minuutin hyvin tarkasti ja odotin saanko ilmestystä mutta pysyi vain äänen tasolla. Ymmärsin että halusi tulla vielä tervehtimään ja varmistamaan että uskon sen olemassaolon. 

#enkeli #näky #näkijä #valoolento #ilmestys