Opettaja ja vaikean tason auttaja


12/2021 minut herätettiin keskellä yötä istumaan ja tultiin ilmoittamaan asioita. Minulle sanottiin mm. näin ”Ollaan pienestä asti sua seurattu ja sä oot opettaja ja vaikean tason auttaja.”

Auttaja luonne minulla on, se on syvälle kirjattu. Tunnen nimenomaan vaikean tason omakseni ja siinä olen yksiselitteisesti parhaimmillani. Auttajana koen halua, valmiuksia ja ymmärrystä auttaa näkyvää ja näkymätöntä, valaista pimeyttä, tuoda tietoa. Ja tähän minulle on annettu valtava kirjo omia elämänkokemuksia jolloin taito auttamiseen on syvempi sekä energioiden aistiminen mahdollisimman tarkkaa ja monipuolista. Olen selviytynyt monesta ja minulle on sanottu olevan ihme että olen kaiken tapahtuneiden jälkeen tällainen kuin nyt olen (valoisa ja järjissäni).

Henkimaailman kanava on syntymälahja ja sen kanssa toimimiseen tarvitaan myös pitkä yhteys, kokemukset, neuvottelut ym. Myös paljon pelottavia asioita koettava tässäkin ja tarvitaan vahva mielenterveys ja kyky hallita vaikeita asioita.

Opettajana toimiminen on tulossa myöhemmin ja siihen on annettu painotus astrologisesti. Esille tuleminen on minulle haaste mutta koen kutsumusta siihen sekä tiedon jakamiseen.

Oli hieno että sain tämän vaikuttavan tiedon ja että minua on aina tarkkailtu. Tämä työ ei ole valon ja ihailun keräämistä vaan aivan jotakin muuta, nämä ei ole yleensä valintoja, en olisi halunnut tähän työhön kunnes noin 7vuotta minua tähän työnnettiin joka suunnasta. Nöyränä otin vastaan lopulta kaiken 🌷