Tietäjän tie


Saan aloittaa pian uuden vuoden Sotavaunut VII kanssa.
Viisi vuotta sitten uskalsin julkisesti puhua että olen meedio ja siihenkin oli pitkä tie että sanon sen ääneen. Nyt voin ehkä kertoa että olen meedio ja tietäjä. Olen aina ollut. En koe shamaanin enkä noitien energiaa omakseni vaikka rakastan heitä, en tiedä mikä varsinaisesti olen mutta nimi tietäjä pitää paikkansa. Olen aina tiennyt asioita. En sano että tiedän kaikesta kaiken tai että olisin muita parempi mutta olen aina tiennyt asioita mitä ei käytännössä pitäisi tietää. Lapsena varhain tiesin miksi jotkut asiat menee niinkuin ne menee, miksi minä sairastun ja koen kamaluuksia, miksi en saa haluamaani, missä on toisia ulottuvuuksia, menneitä elämiä jne. Elin pitkään niin että en lukenut ja opiskellut alan kirjallisuutta, ajattelin että näillä mennään mitä on annettu. Sitten kun ymmärsin johdatuksen ”määräämänä” että minun kuuluu tehdä tätä työkseni, aloin vasta opiskella kirjoista alaa noin 28 vuotiaana. Olen oppinut kirjoista paljon mutta valtavasti on tietoa minkä olen jo aina tiennyt ja saanut kirjoista vahvistuksia tiedoilleni. Ja kyllä, sanoin ”määräämänä”, sillä minut on voimakkaan johdatuksen ja ikäänkuin määräyksen sanelemana päätetty toimimaan henki auttajana. En haluaisi toisaalta nimetä itseäni mutta tavallaan se on hyvä tällä alalla somemaailmassa. En haluaisi edes olla esillä mutta opettelen sillä tehtäväni täällä tulee olemaan vielä hyvin suuri. Siunausta kaikkien teidän tielle.