Kadonneen vainajan tapaus


Kadonneen naisen arvoitus.

Olin selvittämässä mentorini Ekku Mattilan kanssa eräällä paikkakunnalla tapausta jossa henkilö kadonnut mystisesti ja hänen etsintöihin ei ole juuri käytetty resursseja. Mystinen tapaus.


1,5 vuotta sitten olin ensimmäisen kerran alueella ja kadonnut henki (joka siis on kuollut), ilmestyi minun kehooni ihan konkreettisesti todistetusti. Nyt ollessani uudelleen Ekun kanssa paikalla, tapahtui sama juttu mutta rajummin. Henkivainaja ilmestyi näkyväksi minun kauttani. Kasvoissani olivat ruhjeet mitä kuoleman seurauksena saanut sekä vaikea ruumiin tuhoutuminen. Sain neuvoja henkitsolta tilanteeseen miten ja missä henkivainaja pystyy ilmestymään. 


Tiesin jo aiemmin paikalla ollessani mitä naiselle on tapahtunut, sain siitä selvänäkyjä ja nyt Ekku varmisti asian olevan kuten olin sanonut ja kertoi vielä lisätietoja ja yksityiskohtia. Ekku on selvittänyt tuhansia mysteerejä, murhia, katoamisia ja ollut paljon poliisien apuna kuin myös rikoslehdissä etusivun otsikoissa lukemattomia tapauksia selvittäneenä.


En voi tästä tapauksesta kertoa paljon mutta vaikea työ tämä on. Henkisesti, psyykkisesti ja ihan myös fyysisesti. Olen henkiauttaja ja joudun kokea kammottaviakin asioita ja ottamaan isojakin haasteita siitä syystä että henkivainaja tulee nähdyksi, saa viestin julki ja avun sielun rauhalleen. 


Vielä tätä kirjoittaessa minulle tulee kylmä, hän tulee luokseni ja kiittää että on tullut nähdyksi ja hänet on autettu valoon.