Tilan voimallinen puhdistusErittäin voimakkaan negatiivisen tilan puhdistus. Kuvassa minä työssä vihkiveden kanssa. Palaute asiakkaalta:

”Työpaikallani on ollut jo pitkään painostava ja ahdistava energia, jopa pelottavaa olla. Yksin ollessa ei ole tuntunut olevansa yksin.

Kattolamput ja liiketunnistin ovat menneet päälle itsestään, on kuulunut selittämätöntä kolinaa ja eräs henkilö näki myös harmaan hahmon. Tilassa vierailulla ollut koira oli myös todella peloissaan joissain huoneissa eikä suostunut menemään joka paikkaan. Tämä ei todellakaan ollut normaalia käytöstä kyseiselle koiralle. Tilassa olleilla on ollut myös mm. paljon aivosumua, päänsärkyä sekä huimausta.


Pyysin Pinja Inannaa katsomaan työpaikkaani ja ohjaamaan sinne jääneen hengen eteenpäin. Hän otti Ekku Mattilan mukaan. He tunsivat heti voimakkaasti, kuinka tilassa on jotain erikoista ja suuntasivat alakertaan, jossa energia tuntui selkeästi vahvimmin. He siunasivat paikan ja saivat yhteyden kiinnijääneeseen vainajaan. Pinja Inannan kasvot muuttuivat valokuvissa, joita otettiin kännykällä. Hänellä on erityinen lahja saada sieluja kehoonsa.


Tapahtuma oli järisyttävän kaunis ja lohdullinen, vaikka vainajan energia oli todella voimakas, surullinen. Vainaja ohjattiin rakkaudellisesti eteenpäin kohti valoa. Hän sai rauhan ja niin sai myös tila. Paikan energia puhdistui ja muuntui välittömästi. Kävin tunti meedioiden puhdistuksen jälkeen tilassa uudelleen puolisoni kanssa ja me molemmat huomasimme, kuinka ennen niin raskaan energian täyttämä paikka olikin nyt kevyt, puhdas ja raikas. Ero oli kuin yöllä ja päivällä.


Olen todella kiitollinen ja helpottunut niin vainajan puolesta kuin tilaa käyttävien asiakkaiden ja työntekijöiden puolesta. Enää emme pelkää, nyt voimme tehdä töitä tilassa vailla pelkoja ja varuillaan oloa. Suuri kiitos taitavaville Pinja Inannalle sekä Ekulle, jotka ovat täyttä kultaa. En voisi olla enempää kiitollisempi, he tekevät arvokasta ja tärkeää työtä.”