Ultrapäivät 2023


Joskus sanotaan että täytyy mennä pelkoja kohti. No mä menin. Kiitos Ultrapäivät. Olin yksilöhaastattelussa ja lisäksi sitten esiintymässä illalla kertoen elämääni ja paranormaaleja kokemuksia. Valtavasti oli kuulijoita, yllätyin hurjasti siitä määrästä.


Kiitos paljon Timo Tahvanainen pyynnöstä tulla. Kiitos myös merkittävistä keskusteluista mitä kävimme ns virallisten asioiden ulkopuolella.


Suuri kiitos ystäväni Mervi Hauta joka oli korvaamaton tuki ja turva minulla mukana. Tämä oli itselle merkittävä ja jännittävä kokemus. Olit parasta siellä mitä siinä jännityksessä voi toivoa.


Kiitos myös toinen rakas ystäväni astrologi tietäjä Liisa Wiik joka matkallani tässä kasvussani ja peloissani on ollut valtava viisaus ja eteenpäin työntävä voima.


Kiitos huippu mentorini Ekku Mattila joka alunalkaen pakotti minut esille someen.


Kiitos myös te paikalla olijat jotka mulle tulitte juttelemaan, antamaan rohkaisua mulle olla esillä ja kertomaan että mun täytyy olla esillä ❤️


Iso askel ylitetty elämässä ja tästä on hyvä jatkaa.


Kiitos myös mun asiakkaille teidän vaikuttavista palautteista. Ne antaa voimaa tähän työhön ja siunauksen että olen hyvä siinä mitä teen.