Parannuksesta muutama sana


 

 

 

Kun sain näin hienosti tehdyn palautteen niin täytyy siitä tehdä ihan oma julkaisu. Kiitos. Palaute saatu parannuksesta asiakkaalle.

Energiaparannuksesta saa yleensä kokonaisvaltaisemman avun kuin esim. selvänäkö katselmuksesta. Selvänäkökatselmus on vain sanoja mutta parannus on tekoja jos näin karkeasti voi sanoa. Vaikkakin on vaikea arvottaa näitä sillä riippuu mikä on avun tarve. Parannuksessa hoidetaan ja parannetaan ihmistä ja ne on hyvin yksilökohtaisia mitä niissä sitten tapahtuu. Minä en paranna ketään, olen vain kanava toisen tason ja tämän tason välillä. Parannuksessa on pystytty hoitamaan ja parantamaan psyykkisiä eli mielen ja tunteiden asioita mutta myös fyysisiä vaivoja ja kipuja. Energiaparannuksella pyritään auttamaan ihmistä sen hetkisessä tilanteessa niin että pääsee elämässä eteenpäin jollakin tavalla. Saa elämäänsä helpotusta, eheytymistä, vapautumista, lohtua, voimaa, parannusta, kevennystä tai avautumista. Joko hetkellisesti tai monesti myös jopa pysyvästi. Energiat elää ja muuntuu, niistä on hyvä pitää huoli. Voit itsekin vaikuttaa parantavasti omiin energioihin esimerkiksi käsittelemällä elämäsi vaikeita asioita, pitämällä huolta omasta mielestä ja kehosta, olemalla itsellesi rehellinen kaikessa, elämällä aidosti itselle sopivaa elämää ja olemalla tasapainossa kaiken kanssa. Luottaminen ja luopuminen on tärkeitä avaimia elämässä. Nämä avaimet auttaa minua vaikeuksien keskellä. Suru, pelko, viha, pettymykset ja muut vaikeat tunteet kuuluu elämään mutta ne kannattaa aina hoitaa ja itsestään pitää huoli. Kaikesta aina selviää ja apua on saatavilla.

Parannuksissa on toisen tason väkeä paikalla mukana ja ne on usein aistittavissa. Minun käteni välillä (asiakkaiden kokemustan mukaan) muuttuvat niinkutsutusti korkeamman henkisen auttajan käsiksi joka tullut valomaailmasta mukaan parannukseen. Kuulen todella hienoja tuntemuksia mitä kanavoimissani parannuksissa aistitaan ja sitäkautta asiakas saa mahdollisesti syviäkin kokemuksia toisesta tasosta ja avusta sieltä. Se on hienoa että asiakas saa kokea yhteyden ja syvän tunteen. Itse olen parannuksissa vain se kanava, eli välittäjä tai muuntaja ja minulle on tärkeää luoda asiakkaan ja henkitason välille yhteys joka on asikkaankin aistittavissa ja koettavissa (riippuen hänen sen hetkisestä tilanteesta ja vastaanottavuudesta). Joskus on myös kokemuksia missä asiakas tuntenut edesmenneen läheisen läsnäolon selvästi vieressään parannuksen aikana ja haistanut jopa edesmenneen läheisen ominaistuoksua selvästi nenässään.

Parannus antaa hyvin monenlaisia kokemuksia ja kaikki on yksilöllisiä. Palautteita parannuksista pystyt lukemaan kohdasta ´asiakaspalautteet´ ja sieltä selaat hieman alemmas kun tulee otsikko `energiaparannus`.

(Energiaparannus ei korvaa terveydenhuollon palveluja mutta nämä asiat eivät sulje pois toisiaan.)