Ammattimeedioilta minulle

 

Koostin jotakin tähän lyhyesti mitä muut ammatti meediot ovat minusta sanoneet.

Meedio Tiina Lindfors vuonna 2018 sanoi, että minulla on sydämessäni todella kirkas valo, se on elämäntehtävä. Käski minun viedä sitä valoa eteenpäin, tehdä maailmasta parempi paikka. Tiina näki myös todella paljon valoa energiassani ja kertoi että henkimaailmassa olevat vahvistavat minun valotyön merkitystä.

Meedio Tarja Senne sanoi minulle että ole kirkas ja säteile vuonna 2020 . (Toivoin mielessäni vahvistusta edetä urallani.)

Meedio Elise Raitakallio kertoi vuonna 2021 että ammattini on hyvin erikoinen ja olen todella oikealla tiellä mitä mennä rohkeasti eteenpäin ja muuta vaihtoehtoja ei ole.

Meedio Tanja Tissari vuonna 2023 sanoi minulle pitkään minua katsottuaan että olen hyvin erikoinen ja sanoi että menen sellaisiin paikkoihin mihin muut ei mene. (Tämä siis pitää paikkansa fyysisesti ja henkisesti olen mennyt ja menen työssäni hyvin haastaviin ja pelottaviin paikkoihin.) Mainitsi minun kyvystä tehdä työtä joka on kovin erikoista ja harvinaista.

Meedio Teija Purmola nyt keväällä 2024 kertoi että olen todellinen asiantunija sillä alalla missä sitten olenkaan. Kun sitten kerroin Teijalle ammatistani niin tuli tiedoksi myös että kyvyt tulee lisääntymään ja parantajan taitoihin hän toi ymmärrystä sen vahvuudesta mitä en itsekään ole kunnolla käsittänyt.

Nämä asiat ja sanomat tukevat toisiaan ja ovat todella huikeita tietoja mitä heiltä olen saanut henkitason kautta. Kukaan heistä ei siis tiennyt ammattiani etukäteen, olen ollut vain kuulija meedio tilaisuuksissa. Eli nappi suorituksia heiltä. Kiitos!

Voin joskus koostaa tietoja mitä ammattiastrologit ovat taas omalla osaamisellaan minusta sanoneet. Haasteita elämässä on, ei helpolla päästetä mutta on siellä sitten isoja lahjojakin.