Puhutaan hetki pahasta...

 Pieni pätkä pahasta.

Kuten tiedämme, paha on olemassa. Se on kiistaton asia. Maailmassa kaikki ei valitettavasti ole hyvää. Pahuus ja paholainen on omalla energiallaan maanpäällä, lähinnä ihmisissä.

Pahalle on helppo antautua jos ei kyseenalaista ja käytä järkeä, esimerkiksi henkisissä piireissä tai henkisissä auttajissa jos niistä puhutaan tässä. Jos katsotaan pahan näkökulmasta, mitä tekisit jos olisit paha saadaksesi valtaa ja hallintaa? No toki naamioituisit hyväksi. Ei paha tule mustassa kaavussa, se kierretään kaukaa. Paha tulee valkoisessa valossa ja ihanassa olemuksessa. Se on vähän kuin psykopaatitkin. He osaavat näytellä. Psykopaatilla ei ole tunteita mutta sitä on vaikea erottaa koska he osaavat täydellisesti näytellä kaiken. Naamion takana, kuten itse pirukin. Voiko nämä kaksi olla sama asia, voi toki.

Henkisissä piireissä ja maailmassa on valtavasti tätä. Opettele katsomaan naamion taakse, kyseenalaista, harkitse, käytä järkeä, älä heti usko puoliakaan vaikka suosio olisi valtava. Näillä ohjeilla pidät itsesi turvassa. Aito valo tietää pimeän ja tuo sitä esiin. Valheellinen valo usein pitää itsensä piilossa.