Miksi minä olen Inanna?

Miksi olen Inanna? Inanna ”kutsui” minua ennenkuin tiesin mitään hänestä, häntä tuotiin nimellisesti minulle jatkuvasti. 

INANNA: Muinaisen Mesopotamian näkyvin naisjumala, taivaan ja maan kuningatar. Inanna edustaa voimaa, joka palaa meihin kun hyväksymme varjomme ja integroimme sen. Inanna haluaa meidän pudottavan puolustuksemme. Hän haluaa meidän näkevän kuinka pyhää ja siunattua on olla haavoittuva. Inanna menee oman alitajunnan syvyyksiin, hänestä tulee voimakkaampi koska hän ei enää käytä tietoista psyykkistä energiaa pitääkseen varjonsa piilossa syvällä maan alla. Hän laskeutuu rohkeasti ja kohtaa itsensä sellaiset näkökohdat joihin on vaikea päästä jos on täysin pukeutunut voimakkaasti egoon. Inanna riisuu itsensä, siksi häneen liitetään alastomuus symbolisesti. Valon on katsottava varjo. 

Kun minulle selvisi kuka Inanna on (olin jo ennen sitä nimennyt itseni) tajusin miksi minä olen hän. Tähän sopii myös aiemmin kertomani Plutonisuus minussa. Nappiin menee, palaset loksahtaa paikoilleen.