Onnistumisen elämys


Erityinen työtilaus, joululahja lähiomaiselle.


Minulta asiakas halusi ostaa lahjakortin lähiomaiselleen joululahjaksi. Toimitin lahjakortin pikimmiten postiin että ehtii jouluksi koska jouluun oli enää muutama päivä. Oli kaunis ajatus ostaa omaiselleen näin mystinen lahja.


Kun joulu meni niin lahjakortin saaja halusi lunastaa heti pikimmiten lahjaksi saadun palvelun joka oli Selvänäkö katselmus. Erikoista tässä on se että palvelun lunasti minulta toisen puolesta viestikeskusteluna hän joka oli lahjakortin omaiselleen ostanut, eli ei palvelun saaja jonka olisi kuulunut tänä palvelu itselleen lunastaa ja sopia. Syynä tähän oli se että palvelun saaja oli estynyt käyttämään sähköpostia tai lähettämään tekstiviestiä joten en saanut minkäänlaista kontaktia tai energiayhteyttä palvelun saajaan koska en ollut häneen lainkaan yhteydessä. Siispä lahjakortin ostaja kertoi minulle aiheet ja kysymykset hänen omaisen puolesta mitä hän toivoo Selvänäkö katselmuksessa käsiteltävän.


Siinä kohtaa mietin miten tämä voi onnistua koska aina minulla on edes se yksi viesti tai sähköposti palvelun saajalta jonka avulla saan yhteyden hänen energiatasolleen. Kun on se yhteys. Vaikka se olisi vain yksi tekstiviesti. Harvemmin on asiakkaasta kuvaa edes, yleensä vain nimi kun asiakastilauksia tulee. Joskus on pikku kuva sähköpostin nurkassa mutta noin 80% ei sitäkään. Toki tämäkään ei ole ongelma jos kuvaa ei ole sillä sitä vähemmän tiedän, sen parempi. (Mainittakoon tässä se että joissakin tapauksissa kuva on työssäni ehdoton mutta perus kanavoinneissa ei ole.)

Pointti tässä työn toteutamisessa se että en saanut sitä yhteyttä.


Päätin kuitenkin tehdä asiakkaiden toiveiden mukaan tämän ja kun yhteys minuun palvelun saajalla oli estynyt niin en nähnyt vaihtoehtoja. Ajattelin että teen parhaani kuten se tässä työssä mottoni on. En voinut olla miettimättä kuitenkin sitä että onko tämä kertakaikkiaan mahdollista ilman sitä yhtäkään pientä kontaktia, mutta kyllä se nyt tehtävä on kun sitä on toivottu, se on ostettu ja odotettu.


Aloin sitten sopivana päivänä kanavoimaan ja kirjoittamaan ja pitkän tekstin sain ongelmitta. Kaksi sivua tiivistä pientä tekstiä koneella kirjoitin. Sähköpostia ei ollut minne lähettää joten tulostin paperit, postiosoitteen sain ja laitoin paperit kuoreen ja lähdin lauantai iltana talviseen säähän viemään kirjekuorta suoraan postitoimistoon. Siinä matkalla sitä viedessäni mietin vieläkin että voiko tämä ihan todella olla mahdollista, onko tässä mitään järkeä edes. Kuin neulaa heinäsuovasta etsii kun yrittää yhteyttä ilman kontaktia. Jätin kuoren postiin ja lähdin miettien vielä enemmän että jos tässä onnistun niin huudan kyllä täysiä ulkona ”helvetin hyvä.” Tämä työ oli minulle iso juttu.


Meni jonkin aikaa kun hidas posti tavoitti Selvänäkö katselmukseni saajan. Sitä oli kuulemma kovasti osotettu ja toivottu ja se lämmitti mieltäni että sain tämän toteuttaa. Toivoin eritoten tästä työstä palautetta koska tämä työ merkitsi minulle paljon. Pohdin vain voinko kertakaikkiaan onnistua. Aito nöyryys pitää oikealla polulla henkisen auttajan. Kului aikaa kunnes sain tekstiviestin lahjakortin ostajalta (ei palvelun saajalta) ja kertoi siinä näin:


”Joo siis kyllä tulkinta osui kaikilta osilta oikein🙏🏻💙! En muista tarkalleen mitä ***** tekstissä luki, mutta se oli analysoinut sen ******* kanssa ja kaikki oli osunut oikein.” (Palaute julkaistu luvalla.)


Eli selvänäköni tälläisessä haastavassa merkillisessä tapauksessa onnistui kertakaikkiaan. Sanoinkuvaamattoman kiitollinen että tämä työni onnistui paremmin kuin hyvin. Yksityiskohtia myöden pystyin kanavoimaan tietoa. Vielä en ole huutanut pihalla mutta sydämeeni tämä työkokemus jätti kauniin jäljen joka kantaa minua urallani tietäjänä ja auttajan eteenpäin hyvin vahvasti. Tämä kokemus toi itsevarmuutta ja vahvistusta uralleni suorittaa hyvin vaikea työ. Elämä on mystistä. Energiat on todellisia ja olen ohjauksessa ja palveluksessa tämän ja toisen tason välillä. Kiitos että saan auttaa ja toimia tässä ammatissa. Eteenpäin siis…