Kadonneen selvityksen haasteet


Kuva yllä kun olimme paikanpäällä josta aiheutui sen jälkeen helvetinmoinen kohu. Teimme tämän ainoastaan kadonneen vuoksi jonka saatava rauha. Menimme vaikka meitä ei haluttu sinne. Yhteydenottooni kahdelle omaiselle ei annettu myöntävää vastausta. Kts yhteydenotto viesti tekstin lopusta. 


Kadonneen etsiminen ja mysteerin selvittäminen.

Muutama sana nyt aiheesta kun pieni määrä on ihan kuutamolla näihin liittyvistä asioista.


Puhun yhdestä tapauksesta tässä: 

Olemme Ekun kanssa olleet eräässä katoamistapauksessa mukana jossa kadonneen omaiset eivät jostakin syystä halua kadonneen löytyvän. Ensinnäkin se että Ekku on mestari näissä ja erittäin lahjakas. Historiaa on monia vuosikymmeniä ja se on kiistatonta. Ei oikein ole varaa väittää muuta. Sitä kuitenkin joidenkin älykkyysosamäärällä tapahtuu tuolla nettimaailmassa keskustelupalstoilla. Se on tässä ironista että ne haukkuu jotka eivät edes tiedä tästä työstä mitään. Esimerkiksi tulee kysymyksiä selkeän vittuilun muodossa ”Miksi ette kerro kun kerta tiedätte?” Taas on äo määrä vähäinen mutta kun ei ajatella. Mitä nämä kysyjät kuvittelee että me kerromme somessa paikan missä joku ruumis on jos sellainen tieto esimerkiksi olisi. Selkeä seuraus että on linnassa sen jälkeen. Tottakai ensimmäinen kysymys herää rikostutkijoilla ”Mistäs te tämän tiedätte?” Ja syyte päälle. Vaikka joku poliisi uskoo näkijöiden ammattitaitoon niin laki on laki. Lakikirjassa ei lue erikoiskohtelua selvänäkijästä joka kertoo missä ruumis löytyy. 

Sitten on aikamoista trolleilua kun aletaan vääntämään asioista mistä ei tiedä eikä ymmärrä ja varsinkin vittuilu siitä että joku pyyteettömästi haluaa auttaa, kamalaa solvausta ja epämääräistä sekavaa vääntämistä. Joten ihmistä vallitsee silloin joko tyhmyys tai kateus Ekun sanoin.


Laitan alle vielä viestin mikä lähetetty kahdelle omaiselle. Eivät ottaneet apua vastaan. Somessa ja uutisissa haetaan että kaikki apu otetaan vastaan mutta tämä apu ei kelpaa. Onko syynä se että totuus tulee julki? 🤔 Jokainen joka tätä juttua seurannut, ymmärtää että ei ihan kaikki ole kunnossa. Jokainen joka tietää Ekun ammattitaidon (tai minun osaamisen alalla), ymmärtää väistämättä että meitä kohtaan hyökkääminen, vittuilu, jankkaaminen, asioiden väärentäminen ym epämääräinen käytös ei ole oikeasti huolissaan olevan kadonneen omaisen käytöstä. (Kts. kommentti alla)


Tässä viesti joka lähti kahdelle omaiselle:


”Heippa. Otan sinuun yhteyttä ****** katoamisen vuoksi. Olen pahoillani surusta mitä joudut kokea ❤️

Tilanne on se että olen selvänäkijä ja minun mentorini Ekku Mattila joka valinnut minut seuraajakseen on kuulu selvänäkijä ja hän on löytänyt vuosikymmenten mittaisen uransa aikana paljon kadonneita, selvittänyt mysteerejä ym ollut tosi suosittu. Olemme alkaneet nyt tehdä yhteistyötä ihmisten auttamiseksi ja minulta on nyt usea kysynyt tiedänkö minä tai Ekku ******** suunnalla kadonneesta henkilöstä mitään. 

Juttelin Ekun kanssa juuri ja päätimme että laitan sinulle viestin jos haluat meidän apua niin katsotaan mitä voimme tehdä. Jätän alle puhelinnumeroni jos haluat soittaa.

044*******(Arja)

Lämpimästi sinua ajatellen

Arja Myllymäki ja Ekku Mattila”